BIST 100
10.966,50 0,44%
DOLAR
42,5271 0,14%
EURO
49,6152 0,17%
GRAM ALTIN
5.777,30 0,42%
FAİZ
37,98 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
79,67 2,06%
BITCOIN
92.165,00 -0,01%
GBP/TRY
56,7795 0,06%
EUR/USD
1,1658 0,12%
BRENT
63,30 0,06%
ÇEYREK ALTIN
9.445,89 0,42%

 ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENİYOR

etkinlik (3)

Yalova Belediyesi’nin çocuklar için mahallelerde düzenlediği açık hava etkinlikleri, bu hafta Gaziosmanpaşa Mahallesi Gençlerbirliği Spor Kulübü Tesisleri’nde devam etti..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Sezonun ilk açık hava etkinliği geçtiğimiz hafta Dere Mahallesi’nde yapılmıştır. Bu hafta eğlencenin adresi Gaziosmanpaşa Mahallesi oldu. Etkinlikler saat 15.00’da başlayıp, 20.40’a kadar devam etti. Etkinliğe Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, eşi Gökşen Şahin Tutuk ile birlikte katıldı. Çocuklar gün boyunca transformers robot, 6 farklı şişme parkur, çocuk dans show ve yüz boyama gibi etkinliklerle gönüllerince eğlendiler. Etkinlik boyunca belediye ekipleri tarafından çocuklara ücretsiz pamuk şeker ikramı yapıldı. Tutuk çifti, gelen aileler ve çocuklarla yakından ilgilendi.

SIRADA FEVZİ ÇAKMAK MAHALLESİ VAR..

İki haftadır açık hava etkinlikleriyle eğlenceyi çocukların ayağına götürdüklerini belirten Başkan Tutuk; “Okul dönemi yaklaşıyor. İstedik ki bu yılda okul öncesi çocuklarımız keyifli vakit geçirip eğlenceye doysun ve yeni eğitim sezonuna dinç bir şekilde başlasınlar. Geçtiğimiz hafta Dere Mahallesindeydik. Bu hafta ise Gaziosmanpaşa’daydık. Önümüzdeki hafta ise Fevzi Çakmak Mahallesinde Doğanspor Tuğrul Şener Tesisleri’nde yapılacak. Hem çocuklarımız hem ailelerimiz birlikte keyifli vakit geçiriyor. Gelen tüm ailelere teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?