yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
33,9864
EURO
37,8731
ALTIN
2.820,85
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
27°C
Yalova
27°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
26°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C

ÇKS BAŞVURULARI BAŞLIYOR

ÇKS BAŞVURULARI BAŞLIYOR
29.08.2024 13:08
0
A+
A-

2025 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları başlıyor.

 

Haber/ Büşra GÜNDÜZ

Tarım ve Orman Bakanlığı, 2025 üretim yılı için Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvurularının 1 Eylül 2024 tarihinde başlayacağını duyurdu. ÇKS başvuruları, 31 Aralık 2024 tarihine kadar sürecek.

Üreticiler, 2025 üretim yılı başvurularını yapmak için il ve ilçe müdürlüklerine başvuruda bulunabilecekler. Bu süreçte, üreticilerden gerekli belgeler ve bilgilerle birlikte başvurularını tamamlamaları bekleniyor. 2024 üretim yılında ÇKS başvurusu yapmış olan ve beyanlarında herhangi bir değişiklik bulunmayan üreticiler ise başvurularını daha hızlı bir şekilde “e-Devlet” üzerinden gerçekleştirebilecekler. Bu uygulama, başvuru sürecini daha kolay ve erişilebilir hale getirecek.

Üreticilerin, başvurularını belirtilen süre içinde yapmaları önem arz ediyor. Bu tarihlere uyarak yapılan başvurular, 2025 üretim yılı destekleme ve teşviklerinden yararlanabilmek için geçerli olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.