yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
24°C
Yalova
24°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
28°C

ÇİFTLİKÖY KÜLTÜRSPOR’DAN ANLAMLI SEZON AÇILIŞI

ÇİFTLİKÖY KÜLTÜRSPOR’DAN ANLAMLI SEZON AÇILIŞI
22.09.2024 13:53
0
A+
A-
  • Geçtiğimiz sezonu fidan dikimiyle açan Çiftlikköy Kültürspor Kulübü’nün genç sporcuları, 2024-2025 futbol sezonu öncesinde de Çiftlikköy Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi’ni ziyaret edip, sokak hayvanlarına mama desteği vererek sezon açılış etkinliğini gerçekleştirdi.

 

Onur ERDİK

2018 yılında kurulan ve henüz 6 yıllık bir kulüp olan Kültürspor, adına yakışır bir şekilde farklı etkinliklerle sporcuları ve yönetimi ile fark yaratmaya devam ediyor. Futbol Okulu faaliyetlerini sürdüren ve 2024-25 sezonunda 2. Amatör Küme’de oynayacak A Takımın yanı sıra Yalova U-11, U-13, U-16 yaş grupları liglerinde de mücadele edecek olan Çiftlikköy Kültürspor, yeni sezonu sahipsiz sokak hayvanlarını ziyaret ederek açtı. Çiftlikköy Kültürspor Yönetimi, futbolcuları ve ailelerin katıldığı ziyarette Çiftlikköy Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi’ni gezen genç futbolcular, sokak hayvanlarına yanlarında getirdikleri mamaları verdi.

‘2024-2025 sezonunun Yalova spor camiasına hayırlı olmasını diliyorum’..

Sadece bir futbol kulübü değil, isimleri gibi kültürü önemseyen bir aile olduklarını dile getiren Çiftlikköy Kültürspor Başkanı Tamer Balkaş, “Ülkemizde sezon açılışlarında daha çok kurban kesme gibi geleneklerimiz öne çıkıyor. Ama biz bir farkındalık ortaya koymak adına geçen sezon fidan dikimi yapmıştık, bu sezonda da belediyemizin geçici bakım evini ziyaret ederek sokak hayvanlarımıza yanımızda getirdiğimiz mamaları verdik, onların yaşam koşullarını yerinde gördük. Böylece hem çocuklarımızın hayvan sevgisini pekiştirmek istedik, hem de bir farkındalık ortaya koymayı amaçladık. Misafirperverlikleri ve ikramları için Temizlik İşleri Müdürü Ali Çarık ve Belediye başkanımız Adil Yele’ye teşekkür ederiz. Bu vesile ile 2024-2025 sezonunun kulübümüze, sporcularımıza, paydaşlarımıza ve tüm Yalova spor camiasına hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.