yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5476
EURO
35,2053
ALTIN
2.468,42
BIST
10.682,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
27°C
Yalova
27°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
32°C

ÇİFTLİKKÖY’DEN MARMARA HEPİMİZİN MESAJI

ÇİFTLİKKÖY’DEN MARMARA HEPİMİZİN MESAJI
09.06.2024 16:05
0
A+
A-
  • 2022 yılından bu yana çeşitli temalarla düzenlenen 8 Haziran Marmara Günü etkinliklerinin, bu seneki teması ‘denizcilik’ oldu..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Sürdürülebilir ve temiz bir Marmara Denizi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle Marmara Belediyeler Birliği (MBB) koordinasyonunda gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında, Marmara Denizi’ne kıyısı olan İstanbul, Kocaeli, Bursa, Yalova, Balıkesir, Çanakkale ve Tekirdağ olmak üzere 7 ilde eş zamanlı farkındalık çalışmaları düzenlendi. Çiftlikköy’de de Çiftlikköy Belediyesi ve TEMA işbirliğiyle yapılan etkinlikte, halk plajı ile engelsiz kafe arasında sahil temizliği gerçekleştirildi. Etkinliğe katılanlar, Çiftlikköy kıyı şeridinde 2 saatte 50 kg’ı aşkın plastik ve evsel atığı halk plajından temizledi. Sürdürülebilir ve temiz bir Marmara Denizi için düzenlenen 8 Haziran Marmara Denizi Günü etkinlikleri için 7 ilde eş zamanlı olarak insanların kıyılarda bir araya geldiğini aktaran Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, “2022 yılında 62 farklı etkinlikle başlayan Marmara Denizi Günü kutlamaları, 2023’te de yaklaşık 100 etkinliğe sahne olmuş. Çiftlikköy Belediyesi olarak 2022 yılından bu yana yer aldığımız Marmara Denizi Günü etkinliklerine bu sene de sahil temizliğimizi yaparak katıldık. Marmara Denizi’nin korunması için hep birlikte harekete geçmemiz gerekiyor. Biz de ‘Marmara hepimizin’ diyor ve farkındalık oluşturmak için atılacak her adımı destekliyoruz” diye konuştu.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.