yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0213
EURO
38,0053
ALTIN
2.831,63
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

ÇİFTLİKKÖY’DE TOPLU SÜNNET TÖRENİ

ÇİFTLİKKÖY’DE TOPLU SÜNNET TÖRENİ
04.08.2024 14:11
0
A+
A-
  • Çiftlikköy Belediyesi tarafından organize edilen toplu sünnet şöleni coşku ile gerçekleştirildi.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Çiftlikköy’de 54 çocuk, Çiftlikköy Belediyesi Düğün ve Konferans Salonu’nda yapılan toplu sünnet şöleni ile erkekliğe ilk adımlarını attı. Etkinliğe Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele ve eşi Yeşim Yele’nin yanı sıra CHP İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı, CHP’li belediye meclisi ve İl Genel Meclisi üyeleri de katılarak çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi.

Zekeriya Karaküp ve Hayrullah Uçur’un okudukları Mevlid-i Şerif’in ardından yemek ikramıyla devam eden etkinlikte çocuklar Başkan Yele ile hatıra fotoğrafı çekildi. Semazen gösterileriyle renklenen etkinliğin ardından üstü açık şölen otobüsü ile Çiftlikköy’ü gezen çocuklara otobüste Başkan Yele ve meclis üyeleri tarafından oyuncak hediyeleri takdim edildi. Çocuklar, eğlencelerine MOKAMP’ta çeşitli gösterilerin yer aldığı çocuk şenliği ile devam etti. Mevlit töreninde konuşan Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, “Daha önce seçim çalışmalarından ve seçimden sonra sosyal ve kültürel belediyeciliği Çiftlikköy’le buluşturacağız demiştik. Bu konuda ciddi hamlelerimiz olduğunu söylemiştik, bunun startını verdik. İlk olarak bu sünnet şölenlerini artık Çiftlikköy’de zaten geleneksel hale getireceğiz önümüzdeki yıllarda, bu yıl startını verdik. Sizin çok ciddi bir teveccühünüz oldu ve çok güzel bir katılım oldu. Bugün bunu da burada bir mevlidi şerif ile taçlandıracağız. Önümüzdeki süreçte bu organizasyonlar zaten devam edecek. Çocuklar ve gençler önemli demiştik, onların erkekliğe ilk adımı attıkları bu günde, hepiniz buraya teşrif ettiniz, hoş geldiniz, hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.