yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
26°C
Yalova
26°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
29°C
Çarşamba Yağmurlu
28°C

ÇİFTLİKKÖY’DE BEYAZ SAYFA

ÇİFTLİKKÖY’DE BEYAZ SAYFA
14.07.2024 15:48
0
A+
A-

Onur ERDİK/ÖZEL HABER
Yalova’da spora ve sporcuya verdiği katkılarıyla bilinen Çiftlikköy Belediyespor’da yeni bir döneme girildi. Başkanı ve yönetimi değişen kırmızı-siyahlılarda spor branşlarında da köklü değişiklikler yaşanıyor. Geçtiğimiz sezon altyapıdaki faaliyetleriyle dikkat çeken Çiftlikköy Belediyespor, futbol ve voleybolun yanı sıra diğer branşlarda da ilimizin öncü kulüplerinden biri olmayı hedefliyor.

Suat Kaan Aydın başkanlığındaki yönetim işbaşında..

Çiftlikköy Belediyespor’da yerel seçimler sonrası yapılan hamlelerden biri kulüp yönetimiydi. İlimiz spor camiasının yakından tanıdığı isim olan Suat Kaan Aydın, kırmızı-siyahlı ekibin yeni başkanı oldu. Yönetimiyle birlikte hemen çalışmalarına başlayan kırmızı-siyahlılarda, sportif başarılara ulaşmak için branşlardaki görevlendirmeler gerçekleştirildi. Futbolda Süper Amatör Küme’de 2024-2025 sezonunda zirve mücadelesi vermek isteyen Çiftlikköy’de yeni teknik direktörün önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor. Transfer görüşmelerini de sürdüren kırmızı-siyahlılarda yaz transfer dönemi hareketli geçecek.

Voleybolda büyük hamle..

Öte yandan tarihinde iki kez Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden ve geçtiğimiz sezon da üst ligi play-off’larda tek setle kaybeden Çiftlikköy Belediyespor’da voleybol şube sorumluluğuna, daha önce de görev yapmış deneyimli spor adamı Zeki Ertürk getirildi. Hatta Ertürk, geçtiğimiz günlerde kamuoyunda çıkan dedikodulara cevap vererek faaliyetlerin devam ettiğini söylemişti. Kırmızı-siyahlıların voleybol takımı denince akla ilk gelen isimlerden olan deneyimli çalıştırıcı Mihrican Deviren, yeni sezonda takıma geri dönecek ve Çiftlikköy’ü filede o özlenen günlere getirmek için düğmeye basacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.