yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,6498
EURO
34,9941
ALTIN
2.424,49
BIST
10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
30°C
Yalova
30°C
Açık
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C

ÇİFTLİKKÖY TEMA’DAN SIFIR ATIK ETKİNLİĞİ

ÇİFTLİKKÖY TEMA’DAN SIFIR ATIK ETKİNLİĞİ
14.06.2024 17:04
0
A+
A-
  • TEMA Vakfı Yalova İl Temsilciliği Çiftlikköy İlçe Sorumlusu Necla Güner, Mehmet Akif İnan Ortaokulu’ndan TEMA gönüllüsü öğrencilerle Sıfır Atık ve Sosyal Sorumluluk için Atık Yağ ve Pil toplama kampanyası düzenledi..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

TEMA’lı öğrenciler kampanyada topladıkları atık yağ ve pilleri Çiftlikköy 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi’ne getirerek tesise teslim ettiler. 20 çuvala yakın kağıt ve plastik şişeleri de tesise getiren öğrenciler atık merkezini ve kompost tesisini de gezerek geri dönüşümle ilgili çevre mühendislerinden bilgiler aldılar. Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’nin eşi Yeşim Yele de TEMA’lı öğrencilere gezide eşlik etti. Öğrenciler Yeşim Yele ile beraber, tesiste çiçekler ekerek, tesisi güzelleştirdiler. Yeşim Yele öğrencilere çevreye karşı duyarlılıklarından ve düzenledikleri kampanyadan dolayı teşekkür ederken boyama kitabı hediye etti.  TEMA Vakfı Çiftlikköy İlçe Sorumlusu Necla Güner de Yeşim Yele’ye ilgisinden dolayı teşekkür ederek “Doğayı korumak ve sürdürülebilir yaşam için evde korumakla başlanmalıdır” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.