yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,6610
EURO
35,4440
ALTIN
2.506,82
BIST
10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
30°C
Yalova
30°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
31°C
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Az Bulutlu
32°C

ÇEYREK FİNAL COŞKUSU!

ÇEYREK FİNAL COŞKUSU!
03.07.2024 14:00
0
A+
A-

YALOVA’DA MİLLİLERİN ZAFERİNE TANIKLIK ETTİLER

  • Milli takımımızın Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda Avusturya’yı 2-1 devirip son 8’e adını yazdırdığı zafer gecesinde Yalovalılar, meydana kurulan dev ekrandan tarihi maça tanıklık ettiler.

Onur ERDİK

Yalova’da vatandaşlar, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda karşı karşıya gelen Türkiye-Avusturya maçını, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’na Yalova Belediyesi tarafından kurulan dev ekrandan takip ettiler.

Başkan Gürel de izledi..

Yalovalılar, Türkiye’nin Avusturya ile oynadığı ve sahadan 2-1’lik skorla galip ayrılarak adını çeyrek finale yazdırdığı bu önemli maçı, Yalova Belediyesi tarafından meydanda kurulan dev ekranda heyecanla takip ettiler. Meydanda toplanan kalabalığın arasında yerini alan Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel de bu heyecan dolu maçı hemşerileriyle birlikte izledi. Başkan Gürel, maçın her anını büyük bir heyecan ve coşkuyla izledi.

Müthiş coşku..

Maçın sonunda gelen galibiyet, meydanda toplanan kalabalık tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Yalovalılar, milli takımın başarısını kutlamak için sokaklara döküldü ve kutlamalar gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Türkiye’nin galibiyeti, A Milli Futbol Takımı’nın Avrupa Şampiyonası’ndaki güçlü performansını ve iddiasını bir kez daha gözler önüne serdi. Avusturya karşısında elde edilen bu zafer, Türkiye’nin çeyrek finaldeki rakibine karşı da büyük bir moral ve motivasyon kaynağı oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.