<>.theiaStickySidebar:after {content: ""; display: table; clear: both;}
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, teşkilat çalışmalarını değerlendirmek üzere düzenlenen Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı’na başkanlık etti.
Haber / Zeynep TAŞTAN
Toplantıda, teşkilatın saha çalışmaları, seçim hazırlıkları ve parti içi organizasyon süreçleri ele alındı. Ahmet Büyükgümüş, yaptığı açıklamada, AK Parti teşkilatlarının güçlü yapısıyla her zaman sahada olduğunu ve vatandaşlarla doğrudan temasın önemine vurgu yaptı. Büyükgümüş, teşkilatların dinamizmini artırmak için yürütülen projelere değinerek, partinin 2024 hedefleri doğrultusunda çalışmaların kararlılıkla süreceğini belirtti. “AK Parti teşkilatları, milletimizin beklentilerini karşılamak ve Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmak için gece gündüz çalışmaya devam ediyor” dedi.
SEÇİM SÜRECİ KONUŞULDU..
Toplantıya katılan il başkanları da kendi bölgelerindeki teşkilat faaliyetlerine dair görüşlerini paylaştı. Yapılan istişareler doğrultusunda, teşkilat çalışmalarının daha etkili hale getirilmesi için izlenecek yol haritası belirlendi. AK Parti’nin teşkilat gücünü sahaya daha etkin şekilde yansıtmayı hedefleyen bu toplantının, önümüzdeki dönemde yapılacak seçim çalışmaları açısından önemli çıktılar sunduğu ifade edildi.