yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,6498
EURO
34,9941
ALTIN
2.424,49
BIST
10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
30°C
Yalova
30°C
Açık
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C

BU BAYRAM STAR’A GİDİLİR!

BU BAYRAM STAR’A GİDİLİR!
14.06.2024 16:58
0
A+
A-
  • Yalova’nın sevilen alışveriş merkezi Star AVM, yaklaşan bayram tatili dolayısıyla çalışma saatlerinde bazı değişiklikler yapacak. Alışveriş merkezi yönetiminden yapılan açıklamaya göre, Arife günü AVM saat 23:00’a kadar hizmet vermeye devam edecek.

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova’nın en popüler alışveriş merkezlerinden biri olan Star AVM, yaklaşan Kurban Bayramı tatili sebebiyle çalışma saatlerinde bazı değişiklikler yapacak. Alışveriş merkezi yönetimi, bayram tatili boyunca ziyaretçilerin mağdur olmaması için detaylı bir plan hazırladı ve bu planı kamuoyu ile paylaştı.

ARİFE GÜNÜ UZATILMIŞ ÇALIŞMA SAATLERİ..

Star AVM, bayram alışverişlerini son güne bırakan ziyaretçilerini düşünerek Arife günü olan 15 Haziran Cumartesi günü çalışma saatlerini uzattı. Alışveriş merkezi, normal kapanış saati olan 22:00 yerine, 23:00’a kadar hizmet vermeye devam edecek. Bu sayede, bayram öncesi ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler rahatça alışveriş yapabilecekler.

BAYRAMIN 1. GÜNÜ GEÇ AÇILIŞ..

Bayramın birinci günü olan 16 Haziran Pazar günü, Star AVM biraz daha geç açılacak. Yönetim, bayram sabahını aileleriyle geçirmek isteyen çalışanlar ve ziyaretçiler için alışveriş merkezinin kapılarını saat 13:00’te açma kararı aldı. Star AVM, bu özel günde saat 22:00’a kadar hizmet vermeye devam edecek.

BAYRAMIN 2. GÜNÜNDEN İTİBAREN NORMAL ÇALIŞMA SAATLERİ..

Bayramın ikinci gününden itibaren, yani 17 Haziran Pazartesi gününden başlayarak, Star AVM normal çalışma saatlerine dönecek. Alışveriş merkezi, her gün sabah 10:00’dan akşam 22:00’a kadar açık olacak. Bu saatler içinde ziyaretçiler, AVM’nin sunduğu geniş mağaza yelpazesi, restoranlar ve eğlence olanaklarından faydalanabilecekler. Yalova Star AVM, geniş mağaza yelpazesi, çeşitli etkinlikleri ve güvenli alışveriş ortamı ile bayram tatilinde de misafirlerine keyifli bir alışveriş deneyimi sunmaya devam edecek. Tüm ziyaretçilerinin bayramını kutlayan Star AVM, herkesi sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmeye davet ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.