yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0625
EURO
38,0418
ALTIN
2.834,55
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

BRANŞ UZMAN HEKİMLERİ TOPLANDI

BRANŞ UZMAN HEKİMLERİ TOPLANDI
14.07.2024 15:52
0
A+
A-

YALOVA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE BRANŞ UZMAN HEKİMLERİ İLE TOPLANTILAR GERÇEKLEŞTİRİLDİ

  •  Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Burak Gül, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Çiğdem Korkut ve Başkan Yardımcısı Dt. Makbule Yıldız Özcan’ın katılımıyla, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde önemli toplantılar gerçekleştirildi..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Başhekim Doç. Dr. Hasan Ergenç ve hastane yöneticilerinin de hazır bulunduğu toplantılarda, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Nöroloji ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon branşlarında uzman hekimlerle bir araya gelindi. Toplantıların ilk gündem maddesi olarak, hastanede sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesini en üst seviyeye çıkarmak için neler yapılabileceği tartışıldı. Katılımcılar, hizmet kalitesinin artırılması, çalışan ve hasta memnuniyetinin yükseltilmesine yönelik projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

DETAYLI BİLGİLER SUNULDU..

Hastane yönetimi, sağlık hizmetlerinde mükemmeliyeti hedefleyen projeleri tanıtarak, bu projelerin nasıl hayata geçirileceği konusunda detaylı bilgiler sundu. Toplantıda, hekimlerin istek ve talepleri de önemli bir yer tuttu. Hekimler, çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve hasta memnuniyetinin artırılması için önerilerini paylaştılar. Bu öneriler, hastane yönetimi tarafından dikkatle dinlendi ve değerlendirmeye alındı. Toplantıların interaktif yapısı sayesinde, karşılıklı beklentiler ve hedefler açık bir şekilde dile getirildi. Hekimler, hastane yönetimi ile doğrudan iletişim kurarak, sağlık hizmetlerinin daha iyi bir seviyeye taşınması için gereken adımları belirlediler. Yeni dönem hedefleri arasında, teknolojik altyapının güçlendirilmesi, personel eğitimlerinin artırılması ve hasta bakım süreçlerinin iyileştirilmesi gibi konular yer aldı.

TOPLANTILAR DEVAM EDECEK..

Toplantıların sonunda, katılımcılar, belirlenen hedeflerin hayata geçirilmesi için üzerlerine düşen görevleri en iyi şekilde yerine getireceklerini ifade ettiler. Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak, sağlık hizmetlerinde mükemmeliyet prensibi doğrultusunda çalışmalara hız kesmeden devam edileceği belirtildi.  Hastane yönetimi, bu tür toplantıların düzenli olarak devam edeceğini ve tüm branşlarda uzman hekimlerle benzer toplantılar yaparak, sağlık hizmetlerinin kalitesini sürekli olarak artırmayı hedeflediklerini belirtti. Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi, her zaman hasta ve çalışan memnuniyetini ön planda tutarak, sağlık hizmetlerinde örnek bir kurum olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam edecek.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.