yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
30°C
Yalova
30°C
Açık
Salı Parçalı Bulutlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
28°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
28°C
Cuma Az Bulutlu
29°C

BOKS ANTRENÖRLERİNDEN MÜDÜR KILIÇA ZİYARET

BOKS ANTRENÖRLERİNDEN MÜDÜR KILIÇA ZİYARET
24.05.2024 15:28
0
A+
A-
  • Yalovalı boks antrenörleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sahil Kılıç’ı makamında ziyaret ederek 2023-2024 sezonu boks faaliyetleriyle ilgili fikir alışverişinde bulundular.

 

Onur ERDİK

İlimizdeki farklı boks kulüplerinde görev yapan boks antrenörleri, 2023-2024 sezonunun değerlendirmesini yapmak ve bilgilendirmede bulunmak üzere Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç’a ziyarette bulundular. Yalova Efe Boks Kulübü Başantenörü Yüksel Turhan, Yalova Belediye Spor Kulübü Boks Başantrenörü Fahrettin Aydın ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Boks Başantrenörü Fatih Gökkaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç’la bir araya geldi.

‘Yalova, boksta güzel yerlere geldi’..

Ziyarette konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç, “Yalova’mızın değerli boks antrenörleriyle bir araya gelerek hem fikir alışverişinde bulunduk hem de 2023-2024 sezonu faaliyetleriyle ilgili görüştük. Antrenörlerimizin çalışmalarını takdirde takip ediyor, ilimizin bu branşta Türkiye’nin öncü kentler arasına girdiğini biliyoruz. Yalova, boksta güzel yerlere geldi ve inşallah tüm paydaşlarımızın destekleriyle çıtayı daha yukarılara çıkaracağız. Çalışmalarından başta antrenörlerimiz olmak üzere tüm sporcularımıza başarılar dileriz” dedi.

‘Desteklerinden dolayı kendisine teşekkür ederiz’..

Yalova Efe Boks Kulübü Başantrenörü Yüksel Turhan, Yalova Belediye Spor Kulübü Boks Başantrenörü Fahrettin Aydın ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Boks Başantrenörü Fatih Gökkaya, “Bu branşta hep birlikte ortak paydamız olan Yalova boksunu daha ilerilere taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Salih Kılıç da bizlere büyük önem veriyor. Desteklerinden dolayı kendisine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.