yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0306
EURO
37,8106
ALTIN
2.802,18
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

BİKAMDER’DEN MÜDÜR KARAKUŞ’A ZİYARET

BİKAMDER’DEN MÜDÜR KARAKUŞ’A ZİYARET
31.07.2024 13:34
0
A+
A-

CAN ÖZÜM SAĞLIK FESTİVALİ İÇİN GÖRÜŞMELER BAŞLADI

  • Birlikte Kanserle Mücadele Derneği (BİKAMDER) Başkanı Nurcan Bayar, Başkan Yardımcısı Dr. Deniz Öner, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş’u ziyaret etti.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Birlikte Kanserle Mücadele Derneği (BİKAMDER) temsilcileri, 11-12-13 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan 1. Yalova Can Özüm Sağlık Festivali hakkında İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş’u bilgilendirmek üzere bir ziyaret gerçekleştirdi. Etkinlik, kanserle mücadelede farkındalık yaratmak ve toplumsal destek sağlamak amacıyla düzenlendi. Ziyarette, BİKAMDER temsilcileri festivalin detaylarını ve hedeflerini anlattılar. Can Özüm Projesi çerçevesinde düzenlenen bu etkinlik, özellikle nadir kan gruplarının sahiplerine ulaşmayı ve bu sayede lösemi gibi acil kan ve trombosit ihtiyacı duyan kanser hastalarına yardım eli uzatmayı amaçlıyor. KVKK (Kişisel Verilerin Korunması Kanunu) kapsamında yürütülen proje, sağlık alanındaki en güncel verileri ve bilgileri kullanarak, ihtiyaç duyan hastaların hayatlarını kurtarmaya yönelik kritik bir adım olarak değerlendiriliyor. Festivalde, kanserle mücadelede önemli adımların atılacağı, çeşitli sağlık kontrol ve testlerinin yanı sıra, eğitim ve seminerlerin de yapılacağı belirtiliyor. Uzm. Dr. Osman Karakuş, BİKAMDER’in bu anlamlı girişimine destek verdiklerini belirterek, sağlık alanında gerçekleştirilen böyle etkinliklerin toplumsal bilinçlenme açısından büyük önem taşıdığını ifade etti. Ayrıca, festivalin başarıyla tamamlanması için gerekli desteği vereceklerini vurguladı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.