yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
27°C
Yalova
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Hafif Yağmurlu
17°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Hafif Yağmurlu
21°C

BAŞVURULAR 10 EKİM’E UZATILDI

BAŞVURULAR 10 EKİM’E UZATILDI
27.09.2024 13:15
0
A+
A-

MİLLİ TEKNOLOJİ BURS BAŞVURULARI 10 EKİM’E UZATILDI

  • Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı’nın başvuru süresi, 10 Ekim 2024 tarihine kadar uzatıldı.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) tarafından yürütülen Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı’nın başvuru süresi 10 Ekim’e kadar uzatıldı. Gençlerin eğitim hayatlarına destek olmayı hedefleyen bu burs programı, farklı kategorilerde öğrencilere maddi destek sağlayacak. Milli teknoloji hamlesine katkı sunmayı amaçlayan program kapsamında, birçok öğrenci projelere dahil edilerek hem eğitim hem de mentorluk süreçlerine katılım göstermiş olacak.

EĞİTMEN MENTOR BURS PROGRAMI

Deneyap Teknoloji Atölyelerinde görev almak isteyen üniversite öğrencileri için hazırlanan bu programda, katılımcılar öğrencilere rehberlik yapma fırsatı bulacak. Amaç, hem eğitimcilerin hem de öğrencilerin gelişimine katkı sunan bir döngü oluşturmak olacak.

1) KİMLER BAŞVURABİLECEK?

Temel Bilimler, Mühendislik, PDR, Psikoloji, Sosyoloji gibi bölümlerde lisans, yüksek lisans veya doktora eğitimi gören öğrenciler bu programa başvurabilecek.

2) KONTENJAN VE BURS MİKTARI

720 öğrenciye 12 ay boyunca aylık 5.000 TL burs verilmiş olacak.

SEN GELECEKSİN BURS PROGRAMI

Türkiye genelindeki üniversitelerde hazırlık, 1., 2., 3., ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen bu program, gençlerin T3 Vakfı’nın projelerinde görev almasını amaçlıyor. Öğrenciler, vakfın 81 ilde yürüttüğü projelerde yer alarak projelere katkı sağlamış olacak.

1)KİMLER BAŞVURABİLECEK?

Üniversite öğrencileri bu burs için başvuru yapabilecek.

2) KONTENJAN VE BURS MİKTARI

300 öğrenciye 10 ay boyunca aylık 5.000 TL burs verilecek.

EĞİTİM DESTEK BURS PROGRAMI

Maddi desteğe ihtiyaç duyan başarılı öğrencilere yönelik hazırlanan bu burs programı, daha fazla gencin Milli Teknoloji Hamlesi projelerine dahil olmasını hedefliyor.

1) KİMLER BAŞVURABİLECEK?

Ortaokul, lise ve üniversitede eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler bu programa başvurabilecek.

2)KONTENJAN VE BURS MİKTARI

3.880 öğrenciye 10 ay boyunca aylık 3.000 TL burs verilmiş olacak.

T3 VAKFI’NIN RESMİ WEB SİTESİ ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPABİLECEK

Bu burs programları sayesinde, gençler hem eğitim hayatlarını sürdürebilecek hem de Türkiye’nin teknoloji alanındaki ilerlemesine katkıda bulunmuş olacak. T3 Vakfı’nın başlattığı bu burslarla, daha fazla gencin teknoloji projelerine katılımı sağlanmış olacak. Başvurular 10 Ekim’e kadar devam edecek ve adaylar T3 Vakfı’nın resmi web sitesi üzerinden başvuru yapabilecek. Gençler, bu burslar sayesinde akademik başarılarını sürdürürken aynı zamanda Türkiye’nin milli teknoloji hamlesine de katkı sağlamış olacaklar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.