yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0783
EURO
38,0674
ALTIN
2.833,55
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

BASKETBOL CAMİASININ ACI GÜNÜ

BASKETBOL CAMİASININ ACI GÜNÜ
08.09.2024 15:30
0
A+
A-

İLKAN, TRAFİK TERÖRÜNE KURBAN GİTTİ!

  • Yalovaspor Basketbol’un Süper Lig’de ilk mücadele ettiği dönemde takımın formasını giyen eski milli basketbolcu İlkan Karaman, Datça’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

İddiaya göre alkollü bir sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybettiği aracı, yol kenarında arkadaşını bekleyen İlkan Karaman’a çarptı. İlkan’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

 

Onur ERDİK

Yalovaspor Basketbol’un 2021-2022 sezonunda formasını giyen 34 yaşındaki eski milli basketbolcu İlkan Karaman, Datça’da trafik terörüne kurban gitti. Dün sabah saatlerinde iddiaya göre denize dalış eğitimi için arkadaşını yol kenarında bekleyen İlkan Karaman, sürücüsünün alkollü olduğu öğrenilen aracın çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Trafik terörüne kurban giden İlkan için eski kulüpleri Fenerbahçe ve Beşiktaş başta olmak üzere Türkiye Basketbol Federayonu ve Süper Lig’deki ekibimiz Semt77 Yalovaspor’dan taziye mesajı yayınlandı.

Beşikaş ve Fenerbahçe’den paylaşım..

Beşiktaş, kulübün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “2016-2017 sezonunda formamızı giymiş milli basketbolcu İlkan Karaman’ın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. İlkan Karaman’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve basketbol camiasına başsağlığı dileriz” ifadelerine yer verildi. Fenerbahçe’den yapılan paylaşımda ise şu ifadeler kullanıldı: “2012-2014 yılları arasında formamızı giyen milli sporcumuz İlkan Karaman’ın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. İlkan Karaman’a Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ve basketbol camiasına başsağlığı ve sabır dileriz.”

Anadolu Efes’ten de paylaşım geldi..

Anadolu Efes ise İlkan Karaman’ın vefatı için paylaştığı mesajda, “Geçmişte altyapımızda oynayan Milli basketbolcu İlkan Karaman’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve basketbol camiasına başsağlığı ve sabır dileriz” ifadeleri kullanıldı.

TBF’den başsağlığı mesajı..

Türkiye Basketbol Federasyonu, İlkan Karaman için başsağlığı mesajı yayınladı. Federasyondan yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı: “Milli takımımızın formasını giymiş oyuncularımızdan İlkan Karaman’ın vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Türkiye Basketbol Federasyonu olarak merhuma Allah’tan rahmet, kıymetli ailesi, sevenleri ve basketbol camiamıza başsağlığı dileriz.”

 

Yalovaspor Basketbol’un paylaşımı..

Öte yandan 2021-2022 sezonunda formasını giydiği Yalovaspor Basketbol’dan merhum İlkan Karaman ile ilgili yapılan paylaşım şöyle: “2021-2022 sezonunda formamızı giyen milli basketbolcumuz İlkan Karaman’ın vefat haberini derin bir üzüntü içinde öğrenmiş bulunmaktayız. İlkan Karaman’a Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarıyla tüm basketbol camiasına baş sağlığı diliyoruz. Her zaman kalbimizde olacaksın İlkan!”

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.