yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
26°C
Yalova
26°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Çok Bulutlu
21°C
Çarşamba Açık
24°C

BAŞKAN YELE ÖZEL BİREYLERLE BULUŞTU

BAŞKAN YELE ÖZEL BİREYLERLE BULUŞTU
26.09.2024 18:08
0
A+
A-
  • Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, engelli bireylerle toplumsal dayanışmayı güçlendirmek amacıyla düzenlediği anlamlı bir etkinlikte bir araya geldi. Etkinlik, Sade Kebap’ın katkılarıyla gerçekleştirildi.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Saklıbahçe Sosyal Tesisleri’nde düzenlediği anlamlı bir etkinlikte, zihinsel engelli bireylerle bir araya geldi. Etkinlik, Sade Kebap’ın katkılarıyla gerçekleştirildi ve katılımcılara köfte ekmek ile ayran ikram edildi.

GÖNÜLDEN GELEN DESTEK

Başkan Yele, etkinlikte yaptığı konuşmada, bu tür buluşmaların yalnızca bir yemek paylaşımından öte, önemli bir anlam taşıdığını ifade etti. “Birlikte geçirdiğimiz bu değerli anlar, dayanışmanın gücünü ve engelleri aşma konusundaki inancımızı pekiştiriyor” diyen Yele, engelli bireylerin sosyal yaşama katılımının artırılmasına yönelik desteklerinin süreceğini belirtti. Ayrıca, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin toplumsal farkındalığı artırmadaki rolüne dikkat çekti.

SOSYAL FARKINDALIK İÇİN BİR ADIM DAHA

Etkinlikte yer alan Sade Kebap İşletmecisi Metin Sade de önemli bir mesaj verdi. “Ne fark eder bir eksik bir fazla, yüreğimizde sevgi olduktan sonra” mottosuyla hareket ettiklerini belirten Sade, bu çalışmayı gönülden yaptıklarını ifade etti. Sosyal sorumluluk bilincinin artırılması gerektiğini vurgulayan Sade, bu tür etkinliklerin daha fazla insanı bir araya getirerek toplumsal farkındalığın yaygınlaşmasına katkı sağlayacağını dile getirdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.