yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
26°C
Yalova
26°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C

BALON UÇURMA ŞENLİĞİ COŞKUYLA KUTLANDI

BALON UÇURMA ŞENLİĞİ COŞKUYLA KUTLANDI
27.05.2024 17:04
0
A+
A-
  • Önder Özel Öğretim Kursu tarafından bu yıl 16’ncısı düzenlenen Balon Uçurma Şenliği’nde öğrenciler dileklerini balonlara yazıp gökyüzüne bıraktılar.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Önder Özel Öğretim Kursu tarafından bu yıl 16’ncısı düzenlenen Balon Uçurma Şenliği, büyük bir coşkuyla gerçekleşti. LGS ve YKS sınavları öncesinde moral kaynağı olan bu geleneksel etkinlik, Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen programla başladı. Programa öğrenciler, kurs öğretmenleri ve veliler katıldı. Etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Önder Özel Öğretim Kurumu Kurucusu Şennur Türk, açılış konuşmasını yaptı. Türk konuşmasında, öğrencilere hayatın sınavlardan ibaret olmadığını hatırlatarak, “Yıl boyu çalışan, ideal ve hayalleri peşinde yorulan öğrencilere moral kaynağı olan etkinliğimiz, her yıl büyük bir beğeni kazanmaktadır” dedi.

BALON ŞENLİĞİNİN ANLAMI

Şennur Türk, bu konuda şunları söyledi: “2023 Balon Şenliği için ayırdığımız maddi kaynağı, Osmaniye Düziçi Bilim ve Sanat Merkezi’ne bağış yaptık. Bu yıl da balonlarımızın maddi değerini, depremde hasar görmüş ve güçlendirme yapılan Osmaniye Şehit Burak Mehmet Demirci Ortaokulu’na yolladık. Eğitime yapılan yatırım, bir toplumun, ülkenin, insanlığın geleceği için çok kıymetli. Sınavlar gelip geçici, baki olan eğitimin insana kattıklarıdır.”

ÖĞRENCİLERİN GÖSTERİLERİ VE DİLEKLERİ

Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte öğrencilerin hazırladıkları gösteriler ilgiyle izlendi. Ardından öğrenciler, Önder Dershanesi’nin bulunduğu Gazipaşa Caddesi’nde Cevdet Aydın Parkı’nda bir araya geldi. Dershane öğretmenlerinin başarı dilekleri eşliğinde öğrenciler, dileklerini yazdıkları yüzlerce balonu geri sayım sonrası aynı anda havaya bıraktılar. Öğrenciler, balonlarına sağlıklı ve mutlu bir hayat, iyi bir gelecek, ömür boyu mutluluk gibi geleneksel dileklerin yanı sıra, kazanmak istedikleri okulları da yazdı. Bazı öğrenciler ise “Mustang”, “Aşk” ve “Sınav Stresi” gibi ilginç dileklerde bulundular. Balonların gökyüzünde oluşturduğu renkli manzara, etkinliğe katılan herkes tarafından büyük beğeniyle izlendi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.