yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0565
EURO
38,0492
ALTIN
2.827,77
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
22°C
Cumartesi Çok Bulutlu
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

AYDIN, ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI

AYDIN, ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI
12.08.2024 16:35
0
A+
A-

BAŞKAN YARDIMCISI AYDIN, ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI

Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Tutuğ ve iş adamı Serhat Teber, Altınova Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Aydın’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Haber \ Esin KAYA

Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Tutuğ ve tanınmış iş adamı Serhat Teber, Altınova Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Aydın’ı ziyaret ederek tebriklerini sundu. Ziyaret sırasında, Altınova’nın güncel meseleleri ve belediye projeleri hakkında kapsamlı bir sohbet gerçekleştirildi. Sinan Aydın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yalova Belediye Başkan Yardımcımız Mesut Tutuğ ve iş adamı Serhat Teber’in ziyaretleri bizim için büyük bir anlam taşıyor. Bu tür ziyaretler, iki şehir arasındaki ilişkilerin güçlenmesine katkı sağlıyor” şeklinde konuştu. Aydın, ziyarete gelenlerle Altınova’nın gelişim planları ve belediye projeleri üzerine detaylı bir görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti. Bu tür toplantıların, ortak hedefler doğrultusunda işbirliği fırsatlarını artırmak açısından önemli olduğunu vurgulayan Aydın, ziyaretçilere teşekkür etti. Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Tutuğ, ziyareti sırasında, Altınova’nın mevcut projeleri ve gelecekteki planları hakkında bilgi aldı. Serhat Teber ise iş dünyası perspektifinden Altınova’nın potansiyeli hakkında yorumlarda bulundu.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.