yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
26°C
Yalova
26°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
29°C
Çarşamba Yağmurlu
28°C

AVUKATLAR PİKNİKTE EĞLENDİ

AVUKATLAR PİKNİKTE EĞLENDİ
09.07.2024 14:24
0
A+
A-

Yalova’da avukatlar, Yalova Baro Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel piknikte bir araya gelerek stres attılar ve aileleriyle birlikte keyifli bir gün geçirdi.

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

İstihkam Tepe Piknik Alanı’nda gerçekleştirilen piknik, bu yıl da meslektaşları bir araya getirmeyi ve kaynaşmayı sağladı. Yalova Baro Başkanı Av. Elif Turnacı Çavuş, piknikle ilgili yaptığı açıklamada avukatlık mesleğinin zorluklarına değinerek şunları söyledi: “Avukatlık mesleği, yoğun çalışma temposu, yüksek sorumluluk bilinci ve sürekli değişen yasal düzenlemeler nedeniyle oldukça stresli bir meslektir. Bu stresle başa çıkabilmeleri ve mesleki dayanışmalarını güçlendirebilmeleri için avukatlarımızın bir araya gelerek keyifli vakit geçirmeleri oldukça önemlidir. Bu amaçla her yıl geleneksel olarak piknik organizasyonları düzenliyoruz. Bu organizasyonlar sayesinde avukatlarımız hem stres atıyor hem de birbirleriyle kaynaşma imkanı buluyorlar.”

‘KEYİFLİ GÜN GEÇİRDİLER’..

Av. Turnacı Çavuş, pikniğin bu yıl da yoğun ilgi gördüğünü belirterek şunları ekledi: “Bu yıl da pikniğimize avukatlarımızın yanı sıra aileleri de yoğun ilgi gösterdi. Bu durum bizi ayrıca mutlu etti. Piknikte çeşitli oyunlar ve yarışmalar da düzenleyerek avukatlarımızın eğlenmesini sağladık. Yemekler eşliğinde sohbet eden avukatlarımız keyifli bir gün geçirdi. Piknik organizasyonumuzun geleneksel hale gelmiş olmasından ve her yıl artan katılımdan dolayı çok mutluyuz. Önümüzdeki yıllarda da meslektaşlarımızın bir araya gelerek kaynaşmalarını sağlayacak ve stres atmalarına yardımcı olacak sosyal organizasyonlar düzenlemeye devam edeceğiz.” Bu yılki piknikte avukatlar için çeşitli oyunlar ve yarışmalar düzenlendi. Yemekler eşliğinde sohbet eden avukatlar keyifli bir gün geçirdi. Piknikte ayrıca Yalova’nın doğal güzellikleri eşliğinde doğa yürüyüşü ve piknik keyfi de yapıldı.

Yalova Baro Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel piknik, bu yıl da meslektaşları bir araya getirmeyi ve kaynaşmayı sağlayarak amacına ulaştı. Avukatlar piknikte stres attılar ve aileleriyle birlikte keyifli bir gün geçirdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.