yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
27°C
Yalova
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Yağmurlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C

AMBULANS ŞOFÖRLERİNE SÜRÜŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

AMBULANS ŞOFÖRLERİNE SÜRÜŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
27.09.2024 11:57
0
A+
A-
  • Yalova’da, ambulans şoförlerinin güvenliğini artırmak amacıyla İl Sağlık Müdürlüğü tarafından kapsamlı bir Ambulans Sürüş Güvenliği Eğitimi (ASGE) düzenlendi.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova’da, İl Sağlık Müdürlüğü, ambulans şoförlerine yönelik Ambulans Sürüş Güvenliği Eğitimi (ASGE) düzenledi. Eğitim, ambulans kazalarının ve yangınlarının önlenmesi, çalışanların ve vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla yapılıyor. 4 gün süren programda, 1 ASGE Eğitim Koordinatörü ve 4 eğitmen, katılımcılara hem teorik hem de pratik dersler veriyor. Eğitimin ilk gününde, katılımcılara oksijen tüpü kullanımı, ilk yardım ve ambulans sürüş güvenliği konularında teorik bilgiler sunuluyor. Bu bilgilerin ardından, sonraki 3 gün boyunca yoğun bir pratik program uygulanıyor. Katılımcılar, gerçek hayatta karşılaşabilecekleri durumlarla başa çıkabilme yeteneklerini geliştiriyor. Eğitim sayesinde, ambulans kullanımı konusunda daha donanımlı ve güvenli bir ekip oluşturulması hedefleniyor. Bu tür eğitimler, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmanın yanı sıra, acil durumlarda hızlı ve güvenli müdahale edebilme kapasitesini de yükseltiyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.