yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
26°C
Yalova
26°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
29°C
Çarşamba Yağmurlu
28°C

‘ALTINOVA BÜYÜK BİR AİLE’

‘ALTINOVA BÜYÜK BİR AİLE’
25.07.2024 17:02
0
A+
A-
  • Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, ilçenin geleceğine dair kararları halk ile birlikte almaya devam edeceklerini vurguladı.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla birçok projeyi hayata geçiren Fazlaca, altyapıdan sosyal hizmetlere, sağlık desteklerinden kültürel etkinliklere kadar geniş bir yelpazede çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti..

“Altınova’yı daha yaşanabilir ve sosyal anlamda daha gelişmiş bir ilçe haline getireceğiz” diyen Başkan Fazlaca, ilçenin büyük bir aile olduğunu belirtti..

..”Altınova’mızın geleceğine dair her kararı halkımızla, esnafımızla birlikte istişare etmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın taleplerine, çözüm odaklı yaklaşım sergileyerek çözüm odaklı belediyecilik anlayışımızı gösteriyoruz.”

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalar yürüttüklerini ifade etti. Alt yapı ve üst yapıya önem verdikleri kadar sosyal anlamda da ciddi çalışmalar yürüttükleri ifade eden Fazlaca, Altınova Belediyesi olarak evde sağlık bakım biriminin 3 ayda 80 evin temizlendiğini, 17 hastanın il dışı, 58 hastanın il içi nâkilinin sağlandığını belirtti. Belediye Başkanı Fazlaca, “Sağlık noktasında belediye olarak gerekli tüm adımları sonuna kadar attık, atmaya da devam edeceğiz. İlçemiz genelinde hasta, engelli ve yaşlılarımıza evde sağlık bakım birimimiz tam destek olmaya devam ediyor. İlçe genelimizde hasta ve yaşlılarımızı ziyarete de devam ediyoruz” dedi.

‘YAZ ŞENLİKLERİ DEVAM EDECEK’..

Altınova’nın birbirinden farklı kültürleri içerisinde barındıran bir ilçe olduğunu vurgulayan Fazlaca, “Göreve gelir gelmez kadın eli çarşısını sürekli açık hale getirdik. Toplu sünnet şöleni ile birlikte ilkyaz şenliğimizi coşkulu bir şekilde düzenledik. Geleneğimiz olan aşure günümüzü düzenledik. Milli takımımıza destek olmak adına, ilçemizde vatandaşlarımız ile birlikte dev ekranda maç heyecanını yaşadık. Birbirinden farklı ve özel yaz şenliklerimizde devam edecek” dedi. Resim, futbol, voleybol, güreş ve tekvando gibi kursların ivedilikle başlatıldığını belirten Başkan Fazlaca, “Gelecek nesillerimiz olan çocuklarımız için tüm kurslarımızı hızlıca başlattık. Altınova’mızın tarihi olan Kent Müzemizi ilçemiz ve çevre ilçelerden gelen öğrencilerimize tanıttık. Belediyemiz dikiş-nakış kursiyerlerinin sergi açılışlarını sağladık” dedi.

‘SOSYAL BELEDİYECİLİĞE ÖNEM VERİYORUZ’..

Sosyal belediyecilik anlamında da çalışmaların devam ettiğini belirten Fazlaca, “Vatandaşlarımız için ata tohumu fide dağıtımımızı gerçekleştirdik. Sosyal belediyecilik anlayışımızı vatandaşlarımıza yansıtmaya devam ediyoruz. İlçemiz genelinde yaşlı ve engelli ziyaretlerimiz devam ediyor. Gene yeni doğan paketlerimiz ile vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Altınova Belediyesi olarak tüm ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında oluyoruz. İlçemizde sosyal adaleti ve refahı artırmak için çeşitli politikalarımızı devreye sokuyoruz. Altınova için 7/24 çalışmalara devam edeceğiz. Altınova’yı gelecek nesillere bırakacağız. Gelecek nesillerimiz için var gücümüzle tüm çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Daha yaşanılabilir, kültürel ve sosyal anlamda daha gelişebilen bir Altınova’yı hep beraber inşa edeceğiz” dedi.

‘ALTINOVA BÜYÜK BİR AİLE’..

İlçe genelinde esnafla sürekli iletişim halinde kalarak Altınova’nın geleceği, gerçekleştirilecek olan projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulunduklarını söyleyen Yasemin Fazlaca, “Altınova Belediyesi olarak önceliğimiz esnafımızı kalkındırmak. Bizler tüm alımlarımızı önce ilçe esnafımızdan sağlamaktayız. Bunun dışında ilçemiz genelinde esnaflarımızla sürekli bir araya gelmeye özen gösteriyor, kendileriyle fikir alışverişinde bulunuyoruz. Altınova’mızın geleceğine dair her kararı halkımızla, esnafımızla birlikte istişare etmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın taleplerine, çözüm odaklı yaklaşım sergileyerek çözüm odaklı belediyecilik anlayışımızı gösteriyoruz. Biz çocuğuyla, genciyle, esnafıyla, yaşlısıyla büyük bir aileyiz” diye konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.