BIST 100
11.311,31 0,69%
DOLAR
42,6779 0,18%
EURO
50,1592 0,15%
GRAM ALTIN
5.902,25 0,00%
FAİZ
38,34 0,39%
GÜMÜŞ GRAM
85,03 0,11%
BITCOIN
88.587,00 -1,77%
GBP/TRY
57,1341 0,04%
EUR/USD
1,1740 0,02%
BRENT
61,12 -0,26%
ÇEYREK ALTIN
9.650,17 0,00%

AK PARTİ’NİN ARKASINDA GÜÇLÜ KADINLAR VAR

AK PARTİ’NİN ARKASINDA GÜÇLÜ KADINLAR VAR (4)
  • Yalova’nın Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, kuruluşundan bugüne AK Parti İlçe Kadın Kolları’nda görev yapan başkan ve yöneticilerle buluştu..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

AK Parti’nin başarılarının ardında kadınların önemli bir rolü olduğunu hatırlatan Başkan Oral, “Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın var’ misali AK Parti’nin arkasında da sizler gibi güçlü kadınlar var. Emekleriniz için hepinize teşekkür ederim” dedi.

Sohbet edildi..

Altınova ilçesinde AK Parti’nin kuruluşundan bugüne ilçe kadın kollarında görev alan başkan ve yöneticiler, Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın düzenlediği vefa yemeğinde bir araya geldi. Düzenlenen programda geçmişi yad eden partili kadınlar, bol bol sohbet edip, anılarını tazeledi.

Hakkınızı ödemek zor..

Aile içi buluşma sıcaklığında geçen etkinlikte partili kadınlara seslenen Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın var’ misali AK Parti’nin arkasında da sizler gibi güçlü kadınlar var. Sizlerin sayesinde Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti’miz 20 yılı aşkın süredir iktidarda ve çok güzel işler yapıldı. Bunda sizlerin emeği, katkısı çok büyük. Sizlerin hakkını ödemek çok zor. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de inşallah birlikte olacağız” dedi.

Kültür sanat şehri..

Altınova’ya kazandırdıkları hizmetlere de değinen Başkan Oral, Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi, Kuş Gözlem Kulesi ve Doğa Eğitim Merkezi ve sahile yaptıkları çalışmalarla ilçenin turizm bölgesi haline gelmeye başladığını söyledi. Restorasyonunu tamamladıkları Deniz Feneri Müzesi’nin ziyarete açıldığını, ilçenin tarihini, kültürünü gelecek kuşaklara aktaracak olan Kent Müzesi’ni de Ocak ayı sonu gibi bitirmeyi hedeflediklerini kaydeden Başkan Oral, “İnşallah Altınova’mız, kültür sanat şehri olmaya doğru gidiyor. Yine ana caddemizde uyguladığımız kent estetiği çalışmalarını diğer bölgelerde de hayata geçireceğiz. İlçemize kazandırdığımız her çalışmada sizlerin emeği büyük. Hepinize teşekkür ederim” diye konuştu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?