yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0306
EURO
37,8106
ALTIN
2.802,18
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

AK PARTİ ÇİFTLİKKÖY DANIŞMA KURULU TOPLANDI

AK PARTİ ÇİFTLİKKÖY DANIŞMA KURULU TOPLANDI
21.07.2024 14:42
0
A+
A-

AK PARTİ ÇİFTLİKKÖY DANIŞMA KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 AK Parti Çiftlikköy İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü ve il yöneticilerinin katılımıyla yapıldı..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Toplantıya il yöneticileri, il kadın kolları yöneticileri, ilçe başkanları ve önceki dönem Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın yanı sıra, partiye gönül vermiş birçok teşkilat mensubu da katıldı.

GÜÇLÜ TEŞEKKÜR ETTİ..

Toplantıda konuşan AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, partinin çeşitli kademelerinde görev almış olan teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Güçlü, “Milletimize hizmet yolunda canla başla çalışan ilçe ve mahalle teşkilatlarımızın her kademesinde görev almış yol arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz. Toplantımıza katılarak, coşku ve heyecanımıza ortak olan, İl Yöneticilerimiz, İl Kadın Kolları Yöneticilerimiz, İlçe Başkanlarımız, Önceki dönem Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar ve AK Davaya gönül vermiş tüm teşkilatımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. Ayrıca, “Milletimizden aldığımız güçle durmak yok, yola devam” ifadesiyle birlik ve beraberlik mesajı veren Güçlü, AK Parti’nin milletle birlikte daha güçlü adımlar atmaya devam edeceğini vurguladı.

Toplantı, katılımcıların coşku ve heyecanla yer aldığı, AK Parti’nin geleceğe yönelik hedeflerinin ve stratejilerinin konuşulduğu verimli bir ortamda gerçekleşti. Teşkilat mensupları, toplantı sonrası birlik ve dayanışma mesajları vererek, hep birlikte daha güçlü bir Türkiye için çalışacaklarını belirtti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.