yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0625
EURO
38,0418
ALTIN
2.834,55
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

AK PARTİ 23 YAŞINDA!

AK PARTİ 23 YAŞINDA!
14.08.2024 16:25
0
A+
A-

AK PARTİ İL BAŞKANI UMUT GÜÇLÜ:

‘PARTİMİZ DİMDİK AYAKTA DURMAYA DEVAM EDECEK!’

  • AK Parti’nin 23. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Yalova’nın geçmişten günümüze bütün mensupları düzenlenen resepsiyonda bir araya geldi.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

AK Parti’nin 23. kuruluş yıldönümü, Yalova’da düzenlenen resepsiyon ile kutlandı. AK Parti Merkez İlçe Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa; AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, Yalova Milletvekili Meliha Akyol, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel ile partinin kuruluşundan bu yana görev yapan yöneticiler ve partililer katıldı.

KURUCU İL BAŞKANI YAŞAR DEMİREL, PARTİLİLERİ SELAMLADI

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programının açılış konuşmasını partinin kurucu başkanlarından Yaşar Demirel yaptı. İlk günkü aşk ve heyecanla ile yol devam ettiklerini söyleyen Demirel, partililere bilgi ve tecrübelerini aktardı.

‘AK PARTİ SADECE BUGÜNÜ DEĞİL, YARINLARI DA ŞEKİLLENDİRECEK’

Yaşar Demirel’in ardından partide kurucu Kadın Kolları Başkanlığı görevinde bulunan şimdi ise Yalova Milletvekili olan Meliha Akyol da bir konuşma yaptı. Akyol konuşmasında, şunları dile getirdi: “23 yıl önce, Türkiye’yi içinde bulunduğu siyasi ve ekonomik krizlerden çıkarmak, milletimizin refahını artırmak ve ülkemizi dünyada saygın bir konuma getirmek amacıyla yola çıkan AK Parti, kurulduğu günden bu yana pek çok alanda tarihi başarılara imza atmıştır. 23 yıl boyunca elde ettiğimiz tüm bu başarıların arkasında, birlik ve beraberlik içinde çalışan, milletin iradesini her şeyin üstünde tutan, ilkeleri doğrultusunda hareket eden bir kadro bulunmaktadır. Bu doğrultuda, ülkemizin her alanda kalkınmasını sürdürecek, eğitimde, teknolojide, sanayide ve ekonomide dünya ile rekabet edebilen bir Türkiye’yi inşa etme yolunda kararlı adımlar atmaktayız. AK Parti sadece bugünü değil, yarınları da şekillendirecek, geleceğe yönelik güçlü adımlar atmamızı sağlayacak bir vizyona sahiptir. Yalova’ya yapılan yatırımlar ve hayata geçirilen projelerle, şehrimiz her geçen gün daha da gelişmiş, kalkınmıştır. Yalova’nın eğitim, sağlık, ulaşım, sanayi ve turizm gibi birçok alanda elde ettiği kazanımlar, AK Parti’nin hizmet anlayışının bir yansımasıdır. Şehrimizin geleceği için atılan her adımda, Yalova halkının refahı ve mutluluğu için, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkımızın talepleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bu kutlu yolda emeği geçen, alın teri döken tüm dava arkadaşlarıma, teşkilat mensuplarımıza ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan aziz milletimize şükranlarımı sunuyorum. Bu kutlu davada nefer olmayı bizlere nasip eden Rabbime şükürler olsun. Bu duygu ve düşüncelerle AK Parti’nin 23. kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyor, partimize nice başarılı yıllar diliyorum.”

‘BUGÜN DE YARIN DA AYAKTA DİMDİK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü de bir konuşma yaparak, partililere seslendi. Güçlü konuşmasında, “Her yıl dönümü önemlidir, ama 23. yıl dönümü ayrıca önemlidir. Bu yaş, hukukumuzda bireylerin siyasi, ekonomik ve sosyal alanda rüştlerini ispat edişlerinin ifadesidir. Kadim davamız ile milletimize hizmet aracı gördüğümüz siyasetimiz ve onun yüce bir çatısı olarak kabul ettiğimiz AK Parti hamdolsun 23 yaşına ulaştı. Geride bıraktığımız 23 yılın ardından partimiz artık gerek müktesebatıyla, gerekse yetiştirdiği kadrolarla yeni bir safhaya geçmiştir. AK Parti’nin kuruluşunda Gençlik Kolları’nda göreve başlayan erkek ve kız evlatlarımız, artık bugün ilçe veya il başkanlarımız, genel merkez yöneticilerimiz, milletvekillerimiz olarak görev yapıyor. Bugün yine Gençlik Kolları’nın kapısından içeri giren liseli, üniversiteli gençlerimiz de bayrak yarışında inşallah yarın aynı görevleri devralacaklardır. Ana kademede, Kadın Kollarımızda, belde, ilçe, il teşkilatlarımızda görev alan arkadaşlarımızın pek çoğuyla aynı veya farklı görevlerde yol yürümeye devam ediyoruz, devam edeceğiz. Bu büyük ailenin bir parçası olma onuru dahi tek başına çocuklarımıza bırakacağımız en büyük mirastır. Elbette bu uzun ve kutlu yolculukta davanın yükünü kaldıramayanlar, çeşitli sebeplerle yolunu kaybedenler olmuştur. AK Parti bugün de inşallah yarın da hep dimdik ayakta olacaktır. Bizim partimizin en önemli özelliklerinden biri de değişimi, yenilenmeyi kendi içinde başarabiliyor olmasıdır. Dünyanın, bölgemizin ve ülkemizin şartları, ihtiyaçları, imkânları değiştikçe AK Parti de buna uygun şekilde politikalarını geliştirmekte, kadrolarını yetiştirmektedir” dedi.

MUSTAFA PEHLİVAN PARTİSİNE GERİ DÖNDÜ

Umut Güçlü, önceki dönemlerde İl Başkanlığı görevinde bulunmuş olan Mustafa Pehlivan’ın yeniden AK Parti’ye katıldığını duyurdu. Hayırlı olsun temennilerini ileten Başkan Güçlü, Pehlivan’a parti rozetini taktı.

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, PARTİLİLERE SESLENDİ

Konuşmaların ardından AK Parti Genel Merkezi’ne canlı olarak bağlanılarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partililere hitabı dinlenildi. Birlik ve beraberlik mesajlarının ardından program sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.