yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2315
EURO
37,0740
ALTIN
3.008,55
BIST
8.654,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
20°C
Yalova
20°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Parçalı Bulutlu
20°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
21°C

MÜDÜR KARAKUŞ’TAN HABERCİ GAZETESİ’NE İADE-İ ZİYARET

MÜDÜR KARAKUŞ’TAN HABERCİ GAZETESİ’NE İADE-İ ZİYARET
20.10.2024 12:49
0
A+
A-
  • Yalova İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Karakuş, Gazetemiz Haberci’ye iade-i ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında, Dr. Karakuş, Haberci Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Zeynep Taştan ile bir araya geldi. Görüşme, iki taraf arasında karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı verimli bir toplantı olarak değerlendirildi.

 

Haber/ Büşra GÜNDÜZ

Toplantıda, özellikle Yalova’da yapılması planlanan sağlık yatırımları masaya yatırıldı. Dr. Osman Karakuş, İl Sağlık Müdürlüğü’nün yürütmekte olduğu projeler hakkında bilgi verirken, Yalova’nın sağlık altyapısının güçlendirilmesine yönelik çalışmalardan bahsetti. Karakuş, hem mevcut sağlık tesislerinin modernizasyonu hem de yeni sağlık hizmeti projeleri ile kentin sağlık ihtiyaçlarının karşılanmasının amaçlandığını vurguladı.

YEREL BASININ ÖNEMİ..

Ziyaret esnasında, yerel basının halkın sağlık bilinci üzerindeki etkisi de ele alındı. Dr. Karakuş, özellikle pandemiden bu yana sağlık haberlerinin toplumda farkındalık yaratmada önemli bir rol oynadığını belirtti. Haberci Gazetesi’nin bu konuda yapıcı ve bilgilendirici habercilik anlayışını takdir ettiğini söyleyen Karakuş, halkın sağlık hizmetlerine erişimi ve sağlık bilincinin artırılması konusunda basının önemli bir paydaş olduğunun altını çizdi.

TAŞTAN TEŞEKKÜR ETTİ..

Zeynep Taştan ise Dr. Karakuş’a nazik ziyareti ve verdiği detaylı bilgiler için teşekkür ederek, sağlık hizmetlerinin Yalova halkı için ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Sağlık yatırımları ve projeler konusunda basın ve İl Sağlık Müdürlüğü arasındaki işbirliğinin güçlendirilmesinin halkı daha iyi bilgilendirmek açısından önemli olduğunu belirtti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.