yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2271
EURO
37,2249
ALTIN
2.994,53
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Hafif Yağmurlu
17°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
21°C

ÖĞRENCİLER BULUŞTU

ÖĞRENCİLER BULUŞTU
07.10.2024 18:11
0
A+
A-

YALOVA’DA GENÇLER BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

Yalova’da düzenlenen Bu İş Sende Biter semineri, 12. sınıf öğrencilerini üniversite Türkiye şampiyonu Boğaziçi Üniversitesi öğrencileriyle buluşturarak, sınav hazırlığı sürecinde ilham verici bir deneyim sundu.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova’da 12. sınıf öğrencileri, üniversite Türkiye şampiyonu Boğaziçi Üniversitesi öğrencileriyle düzenlenen “Bu İş Sende Biter” seminerinde bir araya geldi. Sınavda Türkiye derecesi elde etmiş Boğaziçili öğrencilerin katıldığı etkinlik, gençlerin üniversiteye giriş süreçlerinde ilham almalarını amaçlıyor. Seminerin açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, gençlerin sınav sürecinde motivasyonlarını yüksek tutmalarının ve başarıya giden yolda kararlılıkla ilerlemelerinin önemine dikkat çekti. Akmeşe, bu tür etkinliklerin öğrenciler için ilham kaynağı olacağını belirterek, benzer projelerin devam edeceğini vurguladı. Programda, Boğaziçi Üniversitesi’nden konuk olan öğrenciler, sınav hazırlık süreçlerinde karşılaştıkları zorlukları nasıl aştıklarını, etkili çalışma yöntemlerini ve doğru üniversite tercihlerini yapma konusundaki deneyimlerini paylaştılar. Doruk Okur, Berkay Sarı ve Ayşe Koç, sınav stresiyle baş etme ve hedef belirlemenin başarıya ulaşmadaki önemine dair ipuçları vererek, katılımcılara cesaret ve motivasyon sağladılar. Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen bu buluşma, gençler için büyük bir ilham kaynağı oldu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.