yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
26°C
Yalova
26°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C

BİK ŞUBE MÜDÜRÜ BAŞEĞMEZ’DEN HABERCİ’YE ZİYARET

BİK ŞUBE MÜDÜRÜ BAŞEĞMEZ’DEN HABERCİ’YE ZİYARET
25.09.2024 18:52
0
A+
A-
  • Basın İlan Kurumu Bursa Şube Müdürü Osman Başeğmez, Haberci Gazetesi’ni ziyaret etti.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Basın İlan Kurumu (BİK) Bursa Şube Müdürü Osman Başeğmez, yerel basının gelişimi ve güçlenmesi adına gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Haberci Gazetesi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başeğmez, Haberci Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Zeynep Taştan ve gazete emekçileri ile bir araya gelerek, gazetenin bölgedeki çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı ve yerel basının önemine dikkat çekti.

“YEREL BASIN, TOPLUMUN NABZINI TUTAN BİR GÜÇ”

Ziyaret sırasında konuşan Osman Başeğmez, yerel basının demokrasinin en önemli ayaklarından biri olduğunu belirtti. Başeğmez, “Yerel basın, toplumun nabzını tutan bir güçtür. Toplumun doğru bilgiye ulaşmasında ve şeffaflığın sağlanmasında üstlendiğiniz rol gerçekten çok kıymetli. Haberci Gazetesi de yıllardır bu görevi büyük bir özveriyle sürdürüyor” dedi.

 “ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINIZ BİZE GÜÇ VERİYOR”

Ziyarette yerel basının karşılaştığı zorluklar ve çözüm önerileri üzerine de konuşmalar gerçekleşti. Zeynep Taştan, Osman Başeğmez’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Haberci Gazetesi’nin yıllardır sürdürdüğü habercilik çizgisi hakkında bilgi verdi. Taştan, “Haberci Gazetesi olarak, toplumun doğru bilgilendirilmesi için tarafsız ve objektif haberciliği temel ilke edindik. Ekibimiz büyük bir özveriyle çalışıyor ve bu tür ziyaretler bizlere moral ve güç veriyor” şeklinde konuştu. Ayrıca Taştan, yerel basının yaşadığı zorluklara rağmen ayakta kalma mücadelesi verdiklerini belirterek, “Biz gazeteciler, halkımızın sesini duyurmak için mücadele ediyoruz. Elbette bu süreçte çeşitli zorluklarla karşılaşıyoruz. Ancak Basın İlan Kurumu’nun sunduğu destekler bizim için çok önemli. Daha fazla destekle, yerel basının daha güçlü bir şekilde ayakta kalacağına inanıyoruz” diye ekledi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Ziyaretin sonunda Osman Başeğmez, Zeynep Taştan ve ekibine çalışmalarında başarılar dileyerek, “Haberci Gazetesi’nin başarılarının devamını diliyorum. Basın İlan Kurumu olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim” diyerek ziyaretini sonlandırdı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.