yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
24°C
Yalova
24°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
28°C

GRUP AŞAMASINDA SON HAFTA

GRUP AŞAMASINDA SON HAFTA
22.09.2024 13:55
0
A+
A-

ÇEYREK FİNAL YARIŞI!

  • Yalova’da düzenlenen Şirketler Kupası 2024 Yaz Ligi’nde dördüncü hafta heyecanı geride kalırken, son hafta öncesinde gruplarda büyük bir çekişme var.

A ve B Grubu’nda çeyrek finale yükselecek son takımlar da gruplardaki beşinci hafta karşılaşmalarının ardından resmiyet kazanacak.

 

Onur ERDİK

Winner Sport tarafından düzenlenen Şirketler Kupası 2024 Yaz Ligi’nde dördüncü hafta, geçtiğimiz Cuma günü oynanan karşılaşmalarla sona erdi. Sadece A Grubu’nda dördüncü hafta müsabakası bugün yapılacak. Grup aşamasında son mesailerle beraber son 8’e kalacak takımlar belli olacak.

Pınarbaşı umudunu son haftaya taşıdı..

Şirketler Kupası Yaz Ligi’nde A Grubu’nda dördüncü hafta müsabakaları kapsamında Pınarbaşı ile UEDAŞ, Kaptan Halı Saha Tesislerinde kozlarını paylaştı. Kent77 YouTube kanalından canlı yayınlanan maçta sarı-siyahlı ekip Pınarbaşı, UEDAŞ karşısında 9-3 galip gelerek çeyrek finale yükselme şansını son haftaya taşıdı. UEDAŞ ise ilk 4 şansını zora soktu.

İDO’dan kritik son saniye golü..

Öte yandan turnuvanın B Grubu’nda İDO ile Gemak, yine Kent77 YouTube kanalından canlı yayınlanan ve Kaptan Halı Saha Tesislerinde yapılacak müsabakada 3 puan mücadelesi verdi. Kıran kırana çekişmenin yaşandığı maçta İDO, son saniyelerde bulduğu golle rakibini 3-2 devirdi. Ev sahibi takımda özellikle savunmada Fatih Şahin, en kritik anlarda yaptığı defans ile adeta maça damga vurdu. Onur Kelleci de kaydettiği gollerle takımının 3 puan almasında önemli rol üstlendi. Böylece İDO, çeyrek final şansını son haftaya taşımış oldu. Gemak ise ilk 4 hattının iki puan gerisine düştü.

A Grubu’nda kritik maç bugün..

Organizasyonda A Grubu’nun en kritik maçlarından biri bugün oynanacak. Birer maçı eksik takımlardan Beşiktaş Tersanesi, saat 20.00’de Pınarbaşı ile kozlarını paylaşacak. Bu karşılaşma öncesinde saat 19.00’da B Grubu’nda Yalova Ro-Ro Port ile Aktif Hastanesi 3 puan için kozlarını paylaşmış olacak.

Mariner ve Yaşa Gemi’de işlem tamam..

Diğer yandan Şirketler Kupası Yaz Ligi’nde son hafta öncesi A Grubu’nda iki, B Grubu’nda bir takım çeyrek finali garantilemiş durumda. A Grubu’nda 9’ar puanlı iki takımdan Mariner Mühendislik, liderlik koltuğunda oturuyor. Aynı puandaki Yaşa Gemi de ikinci basamakta. Bu iki takım, son 8 biletini cebine koydu ve son haftada sıralama için mücadele verecek. Dördüncü hafta müsabakasını bugün yapacak Beşiktaş Tersanesi, 6 puanla üçüncü sırada bulunuyor. 3’er puanlı ekiplerden Pınarbaşı dördüncü, UEDAŞ beşinci ve bir maçı eksik Personel AŞ de altıncı sırada. Bu grupta çeyrek finale kalacak iki takım, Cuma günkü son karşılaşmalar sonrası netleşecek.

Tüm maçlarını kazanan tek takım Paksuntaş..

Şirketler Kupası Yaz Ligi’nde her iki gruptaki maçlara bakıldığında yenilgisi bulunmayan tek takım Paksuntaş Makine. Kırmızı-beyazlılar, 12 puanla B Grubu’nda liderlik koltuğunda normal sezonu bitirmeyi garantiledi ve çeyrek final öncesi son haftada prestij müsabakasına çıkacak. 7 puanlı son şampiyon Yalova Ro-Ro Port, ikinci sırada yer alıyor. 6 puanlı iki takımdan Aktif Hastanesi üçüncü ve İDO da dördüncü sırada. 4 puanlı Gemak, son haftaya girilirken beşinci basamakta bulunuyor. Turnuvanın puansız tek takımı Yeşil Körfez Su Birliği, son hafta öncesi organizasyona veda eden ilk takım konumunda.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.