yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0625
EURO
38,0418
ALTIN
2.834,55
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

YALOVA’DA SERVİS ŞOFÖRLERİNE ŞOK KARAR

YALOVA’DA SERVİS ŞOFÖRLERİNE ŞOK KARAR
17.09.2024 17:15
0
A+
A-

BELGELER İPTAL EDİLDİ

  • Yalova’daki servis şoförleri, Bursa Ulaştırma 4. Bölge Müdürlüğü’nün aldığı ani karar sonucu belgelerinin iptal edilmesiyle karşı karşıya kaldı.

Yalova Şoförler Odası Başkanı Hüseyin Çetin, bu sorunun çözülmesi için Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel ve Belediye Meclisi’ne çağrıda bulundu.

 

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Şoförler Odası Başkanı Hüseyin Çetin, il merkezi sınırlarında faaliyet gösteren servis şoförlerinin belgelerinin Bursa Ulaştırma 4. Bölge Müdürlüğü tarafından geçersiz kılındığını duyurdu. Çetin, kararın Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yalova Şoförler Odası’nın muhalefetine rağmen alındığını belirterek, bu durumun servis şoförlerini büyük bir mağduriyet içine soktuğunu ifade etti.

‘Konuyu acil çözüm bekliyoruz’

Çetin, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel ve Belediye Meclisi’ne seslenerek, esnafın yaşadığı sıkıntının bir an önce çözülmesi gerektiğini vurguladı. Çetin, “Yalova Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olarak, 25 Mayıs 2023 tarihinde alınan kararla, sadece Yalova Belediyesi sınırları içindeki P plakalarının tahdidi uygulamaya alındı. Bu karara Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yalova Şoförler Odası olarak itiraz ettik, ancak siyasi baskılarla karar onaylandı. Şimdi ise Bursa Ulaştırma 4. Bölge Müdürlüğü, tahditli plakaların 4D (S) belgesi eklenemeyeceğini belirterek, tüm şoförlerin belgelerini iptal etti. Servis şoförleri bu durumdan ötürü ciddi mağduriyet yaşıyor. Yalova Belediye Meclisi’nin konuyu acilen ele alarak çözüm üretmesini bekliyoruz. Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel ve meclis üyelerinin bu konuda duyarlı davranacaklarına olan inancımız tamdır” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.