yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0803
EURO
38,0937
ALTIN
2.840,92
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
22°C
Yalova
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C

ŞİRKETLER KUPASI’NDA HEYECAN DORUKTA

ŞİRKETLER KUPASI’NDA HEYECAN DORUKTA
17.09.2024 17:13
0
A+
A-

ERTELEME MAÇINDA KAZANAN YAŞA GEMİ!

  • Yalova’da düzenlenen Şirketler Kupası 2024 Yaz Ligi’nde futbol resitali tüm hızıyla devam ederken, takımların ortaya koydukları performans büyük beğeni topluyor.

 

A Grubu’nda ikinci hafta erteleme maçında Yaşa Gemi, Beşiktaş Tersanesi karşısında 4-0 kazanarak hem gruptan çıkmayı garantiledi hem de zirve yarışında büyük avantaj yakaladı.

 

 

Onur ERDİK

Winner Sport tarafından düzenlenen Şirketle Kupası 2024 Yaz Ligi’nde kıran kırana geçen futbol heyecanı hız kesmeden sürüyor. Pazartesi seansında iki müsabaka yapılırken, ikinci hafta erteleme karşılaşmasında A Grubu’nda Yaşa Gemi ile Beşiktaş Tersanesi kozlarını paylaştı. Dördüncü hafta maçında da B Grubu’nda Yeşil Körfez Su Birliği ile Yalova Ro-Ro Port karşı karşıya geldi.

Yaşa Gemi gol oldu yağdı..

Kaptan Halı Saha Tesislerinde oynanan ve Kent77’den canlı yayınlanan A Grubu ikinci hafta erteleme mücadelesinde iki namağlup ekip Yaşa Gemi ile Beşiktaş Tersanesi, kritik sınavda karşı karşıya geldi. Kırmızı-beyazlı ev sahibi takım Yaşa Gemi, Yunus Yaşa’nın golüyle 1-0 öne geçerken, kaleci Seyit Demir, kaleden kaleye müthiş bir gole imza atarak skoru 2-0 yaptı. İlk yarının son anlarında sahne alan Hasan İbiş’in golüyle Yaşa Gemi, devre arasına 3-0 üstün gitti. İkinci devrenin ilk bölümlerinde Beşiktaş Tersanesi, baskısında sonuç çıkaramadı. Bu 25 dakikalık devrede Hasan İbiş, son bölümlerde rakip ceza sahası sol çaprazından şık vuruşla kaleci İbrahim’i avladı ve maçın skorunu 4-0 olarak belirledi. Bu sonuçla Yaşa Gemi, grupta puanını 9’a yükseltip namağlup zirvede haftayı kapattı. İlk yenilgisini alan Beşiktaş Tersanesi ise 6 puanda kaldı.

Ro-Ro Port, Yeşil Körfez’in tüm umutlarını sonlandırdı..

Pazartesi seansının ikinci maçında B Grubu’nda Yeşil Körfez Su Birliği ile Yalova Ro-Ro Port, dördüncü hafta müsabakaları çerçevesinde galibiyet için sahaya çıktı. Müsabaka gollerle başlarken, özellikle Rıza Burak Kahriman, kaydettiği şık gollerle farklı galibiyetin mimarı oldu. Yalçın Küçük ve arkadaşları, grupta iddiasını sürdürmek için mutlaka kazanması gerekirken, karşısında yıldızlar topluluğu ve son şampiyon Yalova Ro-Ro Port vardı. Güzel oyununu farklı galibiyetle süsleyen Ro-Ro, maçtan 8-2 gibi farklı skorla galip ayrıldı. Bu sonuçla puanını 7’ye yükselten Yalova Ro-Ro Port, son hafta öncesi çeyrek finale yükselmeyi garantiledi. Dördüncü maçında dördüncü yenilgisini alan Yeşil Körfez Su Birliği ise son hafta öncesi turnuvaya veda etti.

Dördüncü hafta maçlarına bugün devam edilecek..

Öte yandan Winner Sport’un düzenlediği Şirketler Kupası Yaz Ligi’nde dördüncü hafta heyecanı, bugün oynanacak iki maçla devam edecek. Kaptan Halı Saha Tesislerinde yapılacak ve Kent77 YouTube kanalından canlı yayınlanacak maçlar çerçevesinde; saat 19.00’da A Grubu’nda Pınarbaşı ile UEDAŞ kozlarını paylaşacak. Saat 20.00’de ise B Grubu’nda Aktif Hastanesi ile Paksuntaş Makine karşılaşacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.