yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0783
EURO
38,0674
ALTIN
2.833,55
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

YEŞİL YALOVA’NIN KUPADAKİ RAKİBİ RİZE ÇAYELİ

YEŞİL YALOVA’NIN KUPADAKİ RAKİBİ RİZE ÇAYELİ
17.09.2024 17:12
0
A+
A-

‘GİDEBİLDİĞİMİZ YERE KADAR GİTMEK İSTİYORUZ’

  • Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’taki ekiplerimizden Yeşil Yalova Futbol Kulübü’nün Ziraat Türkiye Kupası ikinci turundaki rakibi belli oldu.

Yeşil-beyazlılar, 3. Lig 2. Grup takımlarından Smart Holding AŞ Rize Çayelispor’la eşleşti. Temsilcimizde genç teknik adam Özcan Sert, kupada gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini söyledi.

Onur ERDİK

Ziraat Türkiye Kupası ikinci tur kuraları İstanbul’da çekildi. Yeşil Yalova Futbol Kulübü’nün bu turdaki rakibi 3. Lig ekibi Smart Holding AŞ Rize Çayelispor olurken, Yalova temsilcisinin teknik direktörü Özcan Sert, kupada gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini kaydetti. Ziraat Türkiye Kupası’nda ikinci tur kuraları, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesislerinde çekildi. Yapılan kura çekimine göre Yalova’yı kupada temsil eden Yeşil Yalova FK’nın ikinci turdaki rakibi 3. Lig 2. Grup takımı Smart Holding AŞ Rize Çayelispor oldu.

‘Gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz’..

Kurayı değerlendiren Yalova ekibinin teknik direktörü Özcan Sert, şunları söyledi: “Ziraat Türkiye Kupası renkli bir organizasyon, biz de renkli bir camiayız. Gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz ancak bizim önceliğimiz lig şampiyonluğu. Bu müsabaka da iki lig arasında, Yalovaspor’la Kapaklıspor müsabakası arasında. Çekilebilecek en uzak yerlerden bir kura çektik. Bu açıdan dezavantajı var. Bizim adımıza handikaplı. Ama tabii bir üçüncülük takımıyla oynayacak olmak, bölgesel amatörün dışına çıkıp, farklı bir bölgede maça çıkmak, gücümüzü görebilmek ve bir üst lig ten bir takımla oynamak bizim için önemli bir sınav. Bizim önceliğimiz lig. Kupa biraz daha ikinci planda. Biz çıkıp elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Kazasız belasız sakatlıksız dönmek istiyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.