yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0783
EURO
38,0674
ALTIN
2.833,55
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

AKMEŞE MİNİK ÖĞRENCİLER İLE BULUŞTU

AKMEŞE MİNİK ÖĞRENCİLER İLE BULUŞTU
08.09.2024 15:29
0
A+
A-
  • Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, yeni eğitim-öğretim yılına hızlı bir başlangıç yaparak okulları ziyaret etmeye devam ediyor.

Haber / Zeynep TAŞTAN

Vehice Turna Anaokulu ve 19 Temmuz İlkokulu’nu ziyaret eden Akmeşe, öğrencilerle bir araya gelerek onların eğitim yolculuğunun ilk adımlarına eşlik etti. Bu anlamlı ziyaretlerde, okulların eğitim-öğretim süreçlerini yerinde inceleyen Akmeşe, öğretmenlerle de bir araya gelerek okulların mevcut durumları ve eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

VEHİCE TURNA ANAOKULU ZİYARETİ..

İlk ziyaretini Vehice Turna Anaokulu’na gerçekleştiren Halil İbrahim Akmeşe, okul yönetimi tarafından karşılandıktan sonra sınıfları gezdi. Yeni eğitim yılına adım atan minik öğrencilerle tek tek ilgilenen Akmeşe, onların heyecanına ortak oldu. Çocukların gözlerindeki sevinç ve merak, yeni başlayan bir eğitim yolculuğunun en güzel göstergesi oldu. Müdür Akmeşe, öğrencilere çeşitli sorular yönelterek onların okula uyum süreçlerine dair gözlemlerde bulundu. Okul müdürü ve öğretmenlerle yaptığı görüşmede, anaokulunun fiziki durumu, eğitim materyalleri ve eğitim-öğretim süreçleri hakkında bilgi alan Akmeşe, çocukların eğitim süreçlerinin en iyi şekilde yürütülmesi için gereken tüm desteğin sağlanacağını belirtti. Öğretmenlerle eğitimde yeni yaklaşımlar, oyun temelli öğrenme ve okul öncesi eğitimin önemine dair sohbet eden Akmeşe, öğretmenlerin görüş ve önerilerini dinleyerek onların yanında olduğunu ifade etti.

19 TEMMUZ İLKOKULU’NDA ÖĞRENCİLERLE BULUŞMA..

Vehice Turna Anaokulu ziyaretinin ardından 19 Temmuz İlkokulu’na geçen Halil İbrahim Akmeşe, burada da öğrenciler tarafından coşkuyla karşılandı. İlkokul öğrencilerinin eğitim yolculuklarına adım attıkları bu özel günlerde onların heyecanına ortak olan Akmeşe, sınıfları gezerek öğrencilere başarılar diledi. Sınıflarda öğretmenlerle ve öğrencilerle kısa sohbetler gerçekleştiren İl Milli Eğitim Müdürü, derslerdeki işleyişi gözlemledi. 19 Temmuz İlkokulu’ndaki ziyaretinde okul müdürü ve öğretmenlerle bir toplantı gerçekleştiren Akmeşe, eğitim faaliyetleri, okulun ihtiyaçları ve yıl içinde gerçekleştirilecek projeler hakkında bilgi aldı. Eğitim kalitesinin yükseltilmesi adına yapılacak çalışmaların önemine değinen Akmeşe, öğretmenlerin özverili çalışmalarının eğitime büyük katkı sağladığını vurguladı.

‘ÖĞRENCİLERİMİZİN HEYECANI BİZİM HEYECANIMIZ’..

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Halil İbrahim Akmeşe, okullarda bulunmanın kendisi için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu dile getirerek, “Öğrencilerimizin heyecanı bizim heyecanımızdır. Eğitim hayatlarına yeni başlayan her bir öğrencimizin bu yolculukta başarılı ve mutlu olabilmesi için elimizden geleni yapacağız. Öğretmenlerimizin özverili çalışmaları ve velilerimizin destekleriyle çocuklarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlayacağız” dedi. Akmeşe, öğretmenlerin fikirlerine her zaman önem verdiklerini belirterek, eğitim kalitesinin artırılması için sürekli bir iş birliği içinde olacaklarını ifade etti. “Okullarımızın ihtiyaçlarını yerinde görmek, öğretmenlerimizle ve öğrencilerimizle bir araya gelmek bizim için çok değerli. Her çocuğun eğitim hakkını en iyi şekilde kullanabilmesi için çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.