yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0783
EURO
38,0674
ALTIN
2.833,55
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

57 ŞÜPHELİYE İŞLEM YAPILDI 2 KİŞİ TUTUKLANDI

57 ŞÜPHELİYE İŞLEM YAPILDI 2 KİŞİ TUTUKLANDI
04.09.2024 15:53
0
A+
A-

YALOVA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE BÜYÜK BAŞARI

  • Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarla suç ve suçlulara göz açtırmıyor..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Narkotim ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, kent genelinde uyuşturucu madde ticareti yapmak ve kullanmak için uyuşturucu madde satın almak suçlarına karışan şüphelilerin tespiti ve yakalanmasına yönelik operasyonlar aralıksız olarak devam ediyor.

BİR HAFTADA 57 ŞÜPHELİYE İŞLEM YAPILDI, 2 KİŞİ TUTUKLANDI..

26 Ağustos 2024 ile 1 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan 4 olayda 4 şüpheli şahsa, kullanmak için uyuşturucu madde satın almak suçundan ise 53 olayda 53 şüpheli şahsa işlem yapıldı. Toplamda 57 olayda 57 şüpheli şahsa yasal işlem uygulanırken, 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YAPILAN OPERASYONLARDA ELE GEÇİRİLEN MADDELER..

Operasyonlar kapsamında, Yalova Emniyet Müdürlüğü Narkotim ekipleri tarafından ele geçirilen uyuşturucu maddeler ve suç unsurları dikkat çekti. Yakalanan maddeler arasında, özellikle sentetik uyuşturucuların öne çıktığı görülüyor: 57 parça halinde toplam 198.44 gram sentetik kannabinoid maddesi. 1 parça halinde 7.06 gram sentetik kannabinoid hammaddesi. 1 parça halinde 0.76 gram metamfetamin maddesi. 2 adet ecstasy hap. 19 adet sentetik ecza hap. 1 adet tabanca. Ele geçirilen bu maddeler, Yalova’da uyuşturucu ile mücadele çalışmalarının ne denli kararlılıkla sürdürüldüğünü bir kez daha gözler önüne serdi.

‘SUÇ VE SUÇLULARA GÖZ AÇTIRILMAYACAK’..

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, yapılan operasyonların halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla büyük bir kararlılıkla sürdürüldüğünü vurguladı. Özellikle gençleri hedef alan uyuşturucu madde suçlarına karşı mücadelenin önümüzdeki süreçte de aralıksız devam edeceği belirtilerek, suç ve suçlulara göz açtırılmayacağı ifade edildi. Yetkililer, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik çalışmaların devam edeceğini ve bu konuda vatandaşlardan gelen ihbarların da büyük önem taşıdığını belirtti. Emniyet güçleri, halkın desteği ile uyuşturucu suçlarına karşı verilen mücadelenin başarıyla sürdürüleceğini ve Yalova’nın güvenliği için gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade etti.

VATANDAŞLARDAN DESTEK ÇAĞRISI..

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, kamuoyuna yönelik yaptığı duyuruda, uyuşturucu madde suçlarına karşı yürütülen mücadeleye vatandaşların da destek vermesi gerektiğini belirtti. Uyuşturucu madde ticareti ve kullanımına dair her türlü şüpheli durumu 155 Polis İmdat hattına ya da en yakın polis merkezine bildirmeleri konusunda halktan destek isteyen Emniyet Müdürlüğü, gelen ihbarların suçla mücadelede kritik bir rol oynadığını vurguladı.

YALOVA’DA GÜVENLİK TEDBİRLERİ ARTIYOR..

Son dönemde artan uyuşturucu madde suçlarına karşı daha sıkı tedbirler alan Yalova Emniyet Müdürlüğü, bu doğrultuda denetimlerini sıklaştırarak sokak satıcılarına yönelik operasyonlarını artırdı. Ayrıca, okul çevreleri, parklar ve gençlerin yoğun bulunduğu alanlarda devriye ve denetimlerin yoğunlaştırıldığı belirtildi. Yalova Emniyet Müdürlüğü’nün uyuşturucu ile mücadelede elde ettiği bu başarı, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması adına yürütülen bu kararlı mücadeleye destek çağrıları da devam ediyor. Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu madde suçları başta olmak üzere her türlü suç ve suçlulara yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini belirterek, halkın desteği ile bu mücadelenin başarıya ulaşacağına inandıklarını ifade etti. Emniyet güçleri, Yalova’nın güvenliğini tehdit eden tüm unsurlara karşı her zaman teyakkuzda olacaklarını vurgulayarak, toplumun huzuru için 7/24 görev başında olduklarını bildirdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.