yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0565
EURO
38,0492
ALTIN
2.827,77
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
22°C
Cumartesi Çok Bulutlu
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

ESENKÖY BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ OKUL SERVİSİ DUYURUSU

ESENKÖY BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ OKUL SERVİSİ DUYURUSU
28.08.2024 13:55
0
A+
A-

Esenköy Belediyesi, Başkan Mehmet Temel’in talimatıyla her yıl düzenlediği ücretsiz okul servisi uygulamasının bu yıl da devam edeceğini duyurdu.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Esenköy Belediyesi, Başkan Mehmet Temel’in talimatıyla bu yıl da ücretsiz okul servisi uygulamasını sürdürecek. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 9. 10. 11. ve 12. sınıf öğrencilerinin ücretsiz servis hizmetinden yararlanabilmesi için kayıt yaptırmaları gerekiyor. Başvurular, 2 Eylül Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar Esenköy Belediyesi beyaz masada yapılabilecek. Ayrıca, kayıt işlemleri için 0226 243 60 21 numaralı telefonla iletişime geçilebilecek. Esenköy Belediyesi, eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla bu hizmeti sunmaya devam ediyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.