yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0565
EURO
38,0492
ALTIN
2.827,77
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
22°C
Cumartesi Çok Bulutlu
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİNE YOĞUN İLGİ

AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİNE YOĞUN İLGİ
21.08.2024 15:50
0
A+
A-

Altınova’da açık hava sinema günleri büyük ilgiyle devam ediyor.

  •  ..”23 Ağustos Cuma günü saat 21:00’de Hersek sahil plajında ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’ filmini izleyeceğiz. Tüm ilçe halkımızı bu güzel etkinliğe davet ediyorum.”

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Altınova Belediyesi, Hersek sahil bölgesinde düzenlediği nostalji sinema günleriyle ilçe halkına keyifli anlar yaşatıyor. Etkinliklerin ilk filmi olarak gösterilen “Neşeli Günler,” geniş bir katılımla büyük beğeni topladı. Sinema tutkunları, geçmişin unutulmaz yapımlarını açık hava sinemasında izleme fırsatı buldu. Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, etkinliğin başlangıcında yaptığı konuşmada, “Nostalji sinema günlerimiz başladı ve büyük bir ilgi gördü. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek eski filmleri izliyoruz. Bu tür etkinlikler sayesinde hem anılarımızı tazeliyor, hem de sosyal bir ortamda keyifli vakit geçiriyoruz. Bu etkinliklerimizi ara vermeden sürdüreceğiz. 23 Ağustos Cuma günü saat 21:00’de Hersek sahil plajında ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’ filmini izleyeceğiz. Tüm ilçe halkımızı bu güzel etkinliğe davet ediyorum” ifadelerini kullandı. Etkinlik alanında, sinema keyfini daha da artırmak için vatandaşlara çay, su ve patlamış mısır ikram edildi. Her yaş grubundan izleyicinin katıldığı bu nostaljik sinema günleri, Altınova halkının hem geçmişe yolculuk yapmasına hem de sosyal bir araya gelme fırsatı sunuyor. Açık hava sinema günlerinin ilgi gören ilk haftası, sinemaseverlerin eski Türk sinemasının unutulmaz yapımlarıyla dolu bir akşam geçirmesine olanak tanıdı. Etkinlik, bu hafta “Selvi Boylum Al Yazmalım” filmiyle devam edecek.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.