yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0213
EURO
38,0053
ALTIN
2.831,63
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

ALTINOVA’DA DEPREM ŞEHİTLERİ ANILDI

ALTINOVA’DA DEPREM ŞEHİTLERİ ANILDI
18.08.2024 16:27
0
A+
A-

17 Ağustos 1999 tarihinde meydana gelen Marmara Depremi’nin yıl dönümünde, hayatını kaybeden vatandaşlar için Altınova Merkez Hacı Tevfik Yılmaz Camisi’nde mevlid-i şerif okutuldu.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

25’inci yılında Marmara Depremi ve 11 ilimizi etkileyen asrın felaketi 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş Depremi’nde hayatını kaybeden vatandaşlar için Altınova Merkez Hacı Tevfik Yılmaz Camisi’nde mevlid-i şerif okutuldu.

DUALAR EDİLDİ

Mevlit cemiyetinde Kur’an-ı Kerim okundu ve depremde hayatlarını kaybedenler ile şehitler için dualar edildi. Programın ardından cami çıkışında Altınova Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Aydın tarafından cami cemaatine ve vatandaşlara helva ikramında bulunuldu.

“DEPREMLERDEN DERSLER ÇIKARILMALI”

17 Ağustos Marmara Depremi’nden dersler çıkarılması gerektiğini söyleyen Altınova Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Aydın, “Göreve geldiğimiz günden itibaren Altınova’da bu konuda kesinlikle taviz vermeyeceğimizi belirttik. Binlerce insanımız bu depremde hayatını kaybetti, binlercesi yaralandı, yüz binlerce bina yıkıldı. Depremin ülke gerçeği olduğu hayatımızın her anında hatırlanmalı. Allah’tan böyle afetlerin bir daha yaşanmamasını dilerim. Şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anar, yakınlarına sabır dilerim” dedi.

Mevlid-i şerif programına; Altınova Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Aydın, Meclis Üyesi Gazi Yılmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.