yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0213
EURO
38,0053
ALTIN
2.831,63
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

ÇİFTLİKKÖY BELEDİYESİ’NİN ARAÇ FİLOSU GÜÇLENİYOR

ÇİFTLİKKÖY BELEDİYESİ’NİN ARAÇ FİLOSU GÜÇLENİYOR
11.08.2024 14:06
0
A+
A-

Çiftlikköy Belediyesi, filosunu biri kamyon diğeri kamyonet olmak üzere 2 yeni araçla güçlendirdi.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Çiftlikköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü garajına, Karhas Metal Mühendislik Tic.Ltd.Şti. ve Denizhan Tarım Ürünleri Gıda Hayvancılık Amb. Malz. Tur. San. Ve Tic. Ltd. Şti. tarafından hibe edilen 2 yeni araç katıldı. Araçlar Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele tarafından teslim alındı.

‘Araç filomuzu sürekli yenileme ve geliştirme çabasındayız’

Belediye Başkanı Yele, araç teslim töreninde yaptığı açıklamada, göreve geldikleri ilk günden itibaren Çiftlikköy halkına daha iyi, daha hızlı ve daha verimli hizmet sunabilmek amacıyla araç ve ekipmanlarda sürekli yenileme ve geliştirme çalışmaları yürüttüklerini vurguladı. Yele, “Çiftlikköy Belediyesi olarak araç filomuzu sürekli yenileme ve geliştirme çabasındayız. Bu kapsamda, Karhas Metal Mühendislik Tic. Ltd. Şti. tarafından hibe edilen 2020 model Otokar kamyonet ve Denizhan Tarım Ürünleri Gıda Hayvancılık Amb. Malz. Tur. San. Ve Tic. Ltd. Şti. 2021 model Ford kamyonu teslim aldık. İlçemize hayırlı olsun” dedi. Yele, bu tür desteklerin ilçenin gelişimi için büyük önem taşıdığını ve Çiftlikköy Belediyesi’nin hizmet kalitesini artırma yolunda atılan adımların devam edeceğini belirtti. Hibe edilen araçlar, Fen İşleri Müdürlüğü’nün yürüttüğü altyapı ve yol çalışmalarında kullanılacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.