yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0783
EURO
38,0674
ALTIN
2.833,55
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

BAŞKAN TAVŞAN’DAN YALOVA EMNİYETİNE ZİYARET

BAŞKAN TAVŞAN’DAN YALOVA EMNİYETİNE ZİYARET
11.08.2024 14:06
0
A+
A-

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, Yalova İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm ve İl Emniyet Müdür Yardımcılarından Erhan Ergül’ü makamlarında ziyaret etti..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Samimi bir atmosferde geçen ziyarette, il ve ilçeler arasında kurulabilecek işbirlikleri, güvenlik çalışmaları ve sosyal sorumluluk projeleri gibi konular ele alındı.

GÜVENLİK ALANINDA İŞBİRLİĞİ GÖRÜŞMELERİ..

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan’ın, Yalova Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaretinde, özellikle güvenlik alanında iki kurum arasında gerçekleştirilebilecek işbirliklerine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu. Belediye ve emniyet güçleri arasındaki koordinasyonun güçlendirilmesi, halkın güvenliğinin sağlanmasında önemli bir adım olarak değerlendirildi. Başkan Tavşan, Kadıköy Belediyesi’nin de bu tür işbirliklerine her zaman açık olduğunu ve ortak projelerin hayata geçirilmesi için gerekli adımların atılabileceğini vurguladı.

GÖZÜM VE EKİBİNİ TEBRİK ETTİ..

Ziyaret süresince gösterilen sıcak ilgi ve nezaketten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tavşan, Yalova Emniyet Teşkilatı’nın çalışmaları hakkında bilgi aldı ve başarılı projeleri yakından inceleme fırsatı buldu. Başkan Tavşan, özellikle Yalova’da yürütülen asayiş çalışmaları ve toplumla kurulan güçlü bağlar konusunda İl Emniyet Müdürü Gözüm ve ekibini tebrik etti.

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ ÜZERİNDE DURULDU..

Ziyaret sırasında, belediyeler ve emniyet müdürlükleri arasında yürütülebilecek sosyal sorumluluk projeleri üzerinde de duruldu. Başkan Tavşan, Kadıköy Belediyesi olarak bu tür projelere büyük önem verdiklerini ve vatandaşların güvenliği ile refahı için her türlü işbirliğine açık olduklarını belirtti. Özellikle gençlere yönelik projeler, suçla mücadele ve toplumsal farkındalık oluşturma konularında ortak çalışmaların önemi vurgulandı.Ziyaretin sonunda, Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, Yalova İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erhan Ergül’e misafirperverliklerinden ötürü teşekkürlerini iletti. Başkan Tavşan, Yalova Emniyet Teşkilatı’nın başarılı çalışmalarının devamını dilerken, iki kurum arasında kurulacak sağlam işbirliğinin, toplumun huzur ve güvenliğine önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.