yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0020
EURO
38,0357
ALTIN
2.832,30
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

‘ULAŞIM SEKTÖRÜNÜ KONUŞTUK’

‘ULAŞIM SEKTÖRÜNÜ KONUŞTUK’
06.08.2024 17:34
0
A+
A-

YALOVA ULAŞIM SEKTÖRÜ TEMSİLCİLERİ ANKARA’DA TŞOF BAŞKANLARI İLE BULUŞTU

  • Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Mustafa Bozkurt’un da katıldığı bu ziyaret, Yalova ve çevresindeki ulaşım sektöründe faaliyet gösteren esnafın sorunları ve talepleri üzerine yoğunlaştı..

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüseyin Çetin, Yalova Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Erhan Baş, Yalova Servis İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Halil Ünver, Altınova Esnaf Sanayi ve Şoför. Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Sancaktutan ve Çiftlikköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Halil Boyun, Ankara’da önemli bir ziyarette bulundu. Ziyaret kapsamında Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Başkanı Mehmet Yiğiner ve TŞOF Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Karabacak ile makamlarında bir araya geldiler. Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Mustafa Bozkurt’un da katıldığı bu ziyaret, Yalova ve çevresindeki ulaşım sektöründe faaliyet gösteren esnafın sorunları ve talepleri üzerine yoğunlaştı.

‘BİZLERE OLDUKÇA YAPICI VE ÇÖZÜM ODAKLI YAKLAŞTILAR’..

Görüşmede, ulaşım sektöründe karşılaşılan sıkıntılar ve çözüm önerileri detaylı bir şekilde ele alındı. Ayrıca, esnafın taleplerinin nasıl karşılanabileceği ve sektörün daha verimli hale nasıl getirilebileceği konusunda istişarelerde bulunuldu. Başkanlar, TŞOF Genel Başkanı Mehmet Yiğiner ve Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Karabacak’a gösterdikleri misafirperverlik ve yapıcı görüşmeler için teşekkür etti. Bu tür ziyaretlerin yerel esnafın ulusal düzeydeki sorunlarını dile getirmesi ve çözüm yolları araması açısından büyük önem taşıdığı vurgulandı. Yalova ESOB Başkanı Mustafa Bozkurt, görüşmelerin oldukça verimli geçtiğini belirterek, “Yalova’daki esnafımızın sorunlarını ve taleplerini dile getirme fırsatı bulduk. Genel Başkanımız ve Genel Başkan Yardımcımız, bizlere oldukça yapıcı ve çözüm odaklı yaklaştılar. Kendilerine teşekkür ederiz” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.