yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0849
EURO
38,0630
ALTIN
2.837,95
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

‘YALOVASPOR’UN HEDEFİ, HER ZAMAN ŞAMPİYONLUKTUR’

‘YALOVASPOR’UN HEDEFİ, HER ZAMAN ŞAMPİYONLUKTUR’
01.08.2024 15:41
0
A+
A-
  • Yalovaspor Kulübü Başkanı Ali Yavru, 96.9 frekansından yayın yapan Yalova Gözde FM’de Kutsi ile Okyanus programına konuk oldu.

Yalovaspor’un hedefinin her zaman şampiyonluk olduğuna dikkat çeken genç başkan, kadın futboluna da tam destek verdiklerini dile getirdi.

  • Geçmişteki başkanların çok mücadele ettiğini ve bunu kendisinin iyi bildiğini kaydeden Ali Yavru, Kaytazdere’den Fıstıklı’ya kadar Yalovapor’un herkesin takımı olduğunu sözlerine ekledi.

Onur ERDİK

Bölgesel Amatör Ligi’nde ve Kadınlar Futbol 3. Ligi’ndeki temsilcimiz Yalovaspor’un çiçeği burnunda başkanı Ali Yavru, ilimizin sevilen isimlerinden Kutsi Aksay’ın Gözde FM’de konuğuydu. Yeşil-kırmızıların başkanı, göreve geleli yaklaşık 1 ay olmasına rağmen büyük bir özveriyle çalıştıklarını söyledi. Bölgesel Amatör Ligi’nde ve Kadınlar Futbol 3. Ligi’nde mücadele verecek yeşil-kırmızılı ekibimizin son durumuyla ilgili bilgiler veren Ali Yavru, kendisinin 1997 yılında Yalovaspor altyapısında lisanslı futbolcu olarak yeşil-kırmızılı kulübün kapısından girdiğini söyledi.

‘Yeterince futbolla ilgilenemedik’..

Yalovaspor Kulübü Başkanı Yavru, “Ben 1997 yılında Yalovaspor macerama lisanslı futbolcu olarak başladım. O dönemde hayallerimden biri futbolcu olmaktı. Şartlar uygun olmadı. Yeterince çalışıp futbolla ilgilenemedik. Ailemden gelen Yalovaspor’la alakalı sevgi ve saygı vardı. Biz de bu zamanı uygun gördük. İçimizde Yalovaspor sevgisi her zaman vardı, hala var. Şuan yapmış olduğum görevde şiddetli bir şekilde Yalovaspor’a olan sevgim daha çok artmakta. Bu şekilde de devam edecek” ifadelerini kullandı.

‘Destek vereceğinden şüphemiz yoktur’..

Yeşil-kırmızılıların başkanı Yavru, geçtiğimiz günlerde Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’in kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğunu söyleyerek, “Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’e çok teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz günlerde bizleri ziyaret etti. İlk resmi ziyaretini Yalovaspor’a yaptı bu arada. Kendisi de bunu söyledi. Destekle alakalı değil de bizlere hayırlı olsun ziyaretine geldi. Güzel bir sohbet oldu, dertleşti ve sıkıntılardan bahsettik. Gelecekle ilgili konuştuk. Kendisi de Yalovalı ve destek vereceğinden şüphemiz yoktur” açıklamasında bulundu.

‘Kaytazdere’den Fıstıklı’ya herkesin takımıdır’..

Yalovaspor’un, il sınırlarındaki herkesin takımı olduğunun altını çizen Yavru, “Biz göreve başlayalı yaklaşık 1 ay oldu. Yalovaspor taraftarları ve Yalova halkı çok değerli. Biz de programımızı ve planlamamızı yaptık. Destek alabileceğimiz yerlere henüz daha gidemedik. Hızlı bir şekilde programlarımızı ayarlamamız ve çalışmamız gerekiyordu. Ben Kaytazdere’den Fıstıklı’ya kadar herkesi ziyaret edeceğim. 12-13 belediyeye ziyarette bulunduk. Biz Yalovasporuz. 3-5 yerden ya da köyden ibaret değil. Yalovaspor, Kaytazdere’den Fıstıklı’ya kadar ilimiz sınırları içerisinde herkesin takımıdır. Ben bunu hissettirmek için elimden geldiği kadar her yere giderek ziyaretlerde bulundum. Ziyaretlere devam edeceğim. Görüştüğümüz yerlerde şunu söyledik: Her şeyden önemlisi maneviyat. Biz Yalovaspor’un maneviyatını, eski değerini tekrar yerine getirmek için mücadele ediyoruz. İtibarımızı koruyup 2. Lig, 3. Lig gibi olması gereken yerlere ulaşmamız lazım. Maddiyat konusuna daha hiç girmedik. İnanıyorum ki Yalova halkının ve taraftarının, şehrimizin markası olan Yalovaspor’a desteğini esirgemeyeceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

‘Yalovaspor’un hedefi, her zaman şampiyonluktur’..

Yeşil-kırmızılıların hedefinin her zaman şampiyonluk olduğunu belirten Ali Yavru, “Yalovaspor olarak yeni sezonda ilk hedefimiz, ilimizin bir diğer temsilcisi Yeşil Yalova FK’nın üzerinde ligi bitirip kümede kalmaktır. Tabii ki Yalovaspor’un hedefi her zaman şampiyonluktur. Biz kadro oluştururken de ilk önce mali durumumuza baktık. Ardından piyasa araştırması yaptık. Çok absürt rakamlar konuşuluyordu. Bunun üzerine genç arkadaşlarla başlayalım dedik. Futbolcu transfer ederken ödeyebileceğimiz şekilde hareket etmek istedik. Kendimizi ve Yalovaspor’un itibarını garanti altına almadan hareket etmemek için yavaş yavaş ilerledik. Şuanda tecrübeli oyuncular aldık. Çok da güzel kadromuz oluşmaya başladı. Yalova halkı, Yalovalı değerli işadamları ağabeylerimiz, siyasilerimiz maddi desteklerini bize arttırırlarsa tabii ki sürpriz transferlerimiz olacaktır” dedi.

‘Kadın futboluna tam destek veriyoruz’..

Türkiye Kadınlar 3. Ligi’nde mücadele eden kadın futbol takımına da tam destek verdiklerini ifade eden yeşil-kırmızılıların başkanı, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Kadın futboluyla alakalı biz göreve geldiğimizde şöyle konuşulmuş. Ali Yavru başkan, kadın futbolunu düşünmüyor diye bizim de kulağımıza geldi. Kesinlikle böyle değil. Ben ilk hamlemi kadın futbol takımımıza yaptım. Kaptanlık yapan arkadaşlarımızla bir araya geldik ve dedim ki: Biz sizin yanınızdayız. Yalovaspor Kulübü, var olanı hiçbir zaman yok etmez. İki de hocayla anlaştık kadın futbol takımımız için. Sadece A takım değil de 12-16 yaş arası çocuklarımızdan da takım oluşturalım. Onlar da yavaş yavaş başlasınlar. Kadın futbol takımımıza tam destek veriyoruz. A takımımız 3. Lig’de olacak ve başarı kaydedeceğine inanıyorum.”

‘Geçmişteki başkanlarımız çok mücadele ettiler’..

Yalovaspor Kulübü Başkanı Ali Yavru, açıklamasını şöyle tamamladı: “Ben Yalovaspor altyapısında top oynarken, seçmeler olurdu. Yalovaspor altyapısına girebilmek için. Ama maalesef şartlar da oluşmadı ve bu konumumuzu kaybettik. Geçmişteki başkanlarımız çok mücadele ettiler. Ben bunları biliyorum. Kendilerine de çok teşekkür ediyorum, verdikleri emekleri bildiğim için. Şuan altyapıda yaklaşık 120 futbolcumuz var. Yalovaspor altyapısına talepler şiddetli bir şekilde artıyor. Yalovaspor altyapısı ve çocuklarımız her şeyden önemli. Hiç merak etmesinler. Altyapı eski günlerine dönecektir. Bunlar tabii ki destekle olur. Biz bir yere kadar bir şeyler yapabiliriz. Bu, Yalova’daki işadamlarımız, ailelerimiz ve halkımız destek verirse olur. Destek verilmezse nasıl olacak. Konuşmayla da bazı şeyler olmuyor. İcraat yapmak lazım.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.