yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0625
EURO
38,0418
ALTIN
2.834,55
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

YALOVA GENÇLİK MERKEZİ’NDE YAZ KURSLARI BAŞLADI

YALOVA GENÇLİK MERKEZİ’NDE YAZ KURSLARI BAŞLADI
30.07.2024 14:19
0
A+
A-
  • Yalova Gençlik Merkezi’nin yaz dönemi kursları, gençlere hem eğitici hem de eğlenceli bir tatil deneyimi sunmayı vaat ediyor. Kurslar, gençlerin çeşitli yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine yardımcı olurken, aynı zamanda sosyal etkileşimlerini artırmalarını da sağlıyor.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Gençlik Merkezi, gençlerin yaz tatilini verimli ve keyifli geçirmelerini sağlamak amacıyla çeşitli kurslar düzenliyor. Bu yılki yaz kursları, diksiyon, gitar, akıl ve zeka oyunları, satranç ve resim alanlarında sunuluyor. Gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefleyen bu kurslar, alanında uzman eğitmenler tarafından veriliyor.

Diksiyon Kursu: Katılımcılar, etkili konuşma ve doğru telaffuz becerilerini geliştirme fırsatı buluyor. Bu kurs, gençlerin kendilerini daha iyi ifade edebilmelerini amaçlıyor.

Gitar Kursu: Müzik yeteneklerini keşfetmek ve geliştirmek isteyen gençler için gitar kursu sunuluyor. Katılımcılar, çeşitli müzik stillerini öğrenme şansı elde edecek.

Akıl ve Zeka Oyunları Kursu: Stratejik düşünme ve problem çözme yeteneklerini artırmayı hedefleyen bu kurs, gençlerin analitik becerilerini güçlendirmeyi amaçlıyor.

Satranç Kursu: Mantık yürütme ve analiz yeteneklerini geliştirmek isteyenler için satranç kursu düzenleniyor. Bu kurs, gençlerin stratejik düşünme becerilerini pekiştirecek.

Resim Kursu: Yaratıcılığın ve sanatsal becerilerin ön planda olduğu bu kurs, gençlerin sanatsal yeteneklerini ortaya çıkarıyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.