yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0020
EURO
38,0357
ALTIN
2.832,30
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

KADIKÖY’DE TÜM ÇALIŞANLARA YÜZDE 6 EK ZAM

KADIKÖY’DE TÜM ÇALIŞANLARA YÜZDE 6 EK ZAM
29.07.2024 17:32
0
A+
A-
  • Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan ile Hak-İş Sendika Temsilcileri ile yaptığı görüşmeler sonrasında, alım gücünün giderek düşmesi nedeniyle yapılan toplu İş sözleşmesine ilaveten tüm çalışanlara %6 ek zam yapmaya karar verdi..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan ile Hak-İş Sendika Temsilcileri ile yaptığı görüşmeler sonrasında, alım gücünün giderek düşmesi nedeniyle yapılan toplu İş sözleşmesine ilaveten tüm çalışanlara %6 ek zam yapmaya karar verdi. Kadıköy Belediyesi Personel A.Ş çalışanlarının maaşlarına iyileştirme yapılması ile ilgili hükümleri içeren ek protokole imza attı. Ek protokolle sözleşme gereği yüzde 19 olarak belirlenen zamma ilave olarak yüzde 6 oranında iyileştirme ile toplamda yüzde 25’lik bir zam yapıldığını, ilave olarak bazı yan ödemelerin de arttırıldı. Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, “Çalışma arkadaşlarımızın alın terinin karşılığı bizler için çok önemli. Mesai arkadaşlarımızın daha iyi koşullarda yaşaması için bizler elimizden geleni yapacağız. Bugün bunların ilk adımını attık. Personelimize emekleri için teşekkür ediyor, ek zammın hepsine hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.