yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0828
EURO
38,1229
ALTIN
2.847,07
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
22°C
Yalova
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C

FIRAT, ÇORLUSPOR 1947’DEN AYRILDI

FIRAT, ÇORLUSPOR 1947’DEN AYRILDI
28.07.2024 12:38
0
A+
A-
  • Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta Çorluspor 1947’de şampiyon olarak sarı-kırmızılılarla TFF 3. Ligi’ne yükselme başarısı gösteren Yalovalı sporcu 27 yaşındaki stoper Fırat Güneş, ani bir kararla Tekirdağ temsilcisiyle yollarını ayırdı.

Kariyerinin en başarılı sezonlarından birini yaşadığı geçtiğimiz yıl istikrarlı görüntüsüyle dikkat çeken Fırat, 28 maçın 27’sinde görev yapıp sarı-kırmızılıların BAL şampiyonluğuna büyük katkı sağlamıştı.

 

Onur ERDİK

Yalova’dan son dönemlerde il dışındaki kulüplerde top koşturan oyunculardan biri olan Fırat Güneş, geçtiğimiz günlerde BAL’da şampiyonluk yaşadığı Çorluspor 1947 ile 2024-2025 sezonu için tekrar anlaşmıştı. Sporcunun yanı sıra Tekirdağ temsilcisinin de sosyal medya hesabından anlaşma açıklanmıştı. Ancak geride kalan zaman içerisinde taraflar arası anlaşma bozuldu ve Yalovalı başarılı stoper Fırat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Çorluspor 1947’den ayrıldığını duyurdu.

İstikrarıyla dikkat çekmişti.

2023-2024 sezonunda Tekirdağ ekibinin ligde oynadığı 28 maçın 27’sinde forma giyen ve istikrarlı görüntüsüyle dikkat çeken Fırat Güneş, sarı-kırmızılı forma altında üç de gol atma başarısı gösterdi. Güçlü fiziği ile dikkat çeken Fırat’ın lig bittikten sonra hangi takıma gideceği merak konusu olurken, başarılı stoper kendisini bir yıl daha Çorluspor 1947’li yapan sözleşmeye imza atmıştı. Ancak iki tarafın yaptığı son görüşmenin ardından ayrılık kesinleşti ve Fırat Güneş şimdilik boşa çıktı. 27 yaşındaki defans oyuncusunun yeni takımının birkaç gün içerisinde belli olacağı öğrenildi..

Fırat Güneş kimdir?..

Yalovalı futbolcu 27 yaşındaki stoper Fırat Güneş, futbola Yalova Sağlıkspor altyapısında başladı. İlimizde daha sonra sırasıyla Acarspor, Çiftlikköy Belediyespor ve Kadıköyspor formalarını terleten Fırat, ardından Maltepespor’a transfer oldu. Kocaeli ekibi Gebzespor’da da iki yıl oynaması sonrasında başarılı stoper, geçtiğimiz sezon Çorluspor 1947 ile Bölgesel Amatör Ligi’nde şampiyonluk sevinci yaşamıştı. Yalovalı futbolcu, yeni sezonda da Tekirdağ ekibiyle TFF 3. Ligi’nde kariyerine devam edecek. Bölgesel Amatör Ligi’nde bugüne kadar 140 maçta süre alan Fırat, 9 da gol kaydetti. Türkiye Kupası’nda 6 maçta görev yapan 27 yaşındaki stoper 1 gol attı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.