yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0213
EURO
38,0053
ALTIN
2.831,63
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

ARAPÇA BECERİLERİ EĞİTİM PROGRAMI

ARAPÇA BECERİLERİ EĞİTİM PROGRAMI
22.07.2024 13:17
0
A+
A-
  •  Zehra Ekşinozlugil Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Arapça becerileri eğitimi ve ilim çalışmaları kapanış programı gerçekleştirildi.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

2024 yazında Zehra Ekşinozlugil Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen öğretmen eğitimleri kapsamında önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Okulun ev sahipliğinde gerçekleştirilen Arapça becerileri eğitimi, tefsir okumaları ve hadis okumaları çalışmaları kapanış programı ve belge töreni, ilgiyle takip edilen bir etkinlik oldu. Eğitim süreci boyunca katılımcılar, uzman eğitmenler eşliğinde teorik bilgileri pratiğe dökebilecekleri çalışmalar gerçekleştirdiler. Kapanış programı ve belge töreni, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Öğrenme Süreçleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı İhsan Erkul ve İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe’nin katılımıyla gerçekleştirildi. Programda, katılımcılara başarılarından dolayı belgeleri takdim edilirken, eğitim sürecinde elde edilen deneyimler ve kazanımlar da paylaşıldı. Eğitimlerin ileriki dönemlerde de devam edeceği ve öğretmenlerin mesleki gelişimlerine katkı sunmaya devam edeceği belirtildi.

Formun Üstü

Formun Altı

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.