yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0849
EURO
38,0630
ALTIN
2.837,95
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

POTADA İKİ TEMSİLCİMİZ OLACAK

POTADA İKİ TEMSİLCİMİZ OLACAK
21.07.2024 14:39
0
A+
A-

BİRİ SÜPER LİGDE, BİRİ 1. LİG’DE!

  • Yalova’yı yeni sezonda basketbolda iki takım temsil edecek. Semt77 Yalovaspor ile HDI Sigorta Yalova VİP, 2024-2025 sezonunda parkede mücadele verecek.

Yeşil-kırmızılı ekibimiz Semt77 Yalovaspor, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde boy gösterecek. Turuncu-sarılı takımımız Yalova VİP de tecrübesine tecrübe katacağı sezonda Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde şampiyonluk için yarışacak.

 

Onur ERDİK

Potadaki ekiplerimiz, yeni sezonda birbirinden zorlu liglerde mücadele verecekler. Semt77 Yalovaspor ile HDI Sigorta Yalova VİP’i 2024-2025 sezonunda zorlu maraton bekliyor. Geçtiğimiz sezon TBL’de normal sezon şampiyonu olarak Süper Lig bileti alan yeşil-kırmızılılar, tarihinde ikinci kez Süper Lig arenasında olacak. Avrupa’nın en zorlu liglerinden biri olan BSL’de Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes, Galatasaray ve Beşiktaş gibi takımlar başta olmak üzere dişli rakipleriyle çekişecek Semt77 Yalovaspor, ligde kalıcı olmayı hedefliyor. TKBL’nin en tecrübeli takımlarının başında gelen Yalova VİP ise yeni sezonda üst sıraları amaçlıyor.

İkisi de başvurularını gerçekleştirdi..

Bu arada Potadaki iki takımımız; Semt77 Yalovaspor ve HDI Sigorta Yalova VİP, yer aldıkları liglere katılım için başvurularını geçtiğimiz günlerde geçekleştirmişti. Türkiye Basketbol Federasyonu’na müracaatlarını yapan iki ekibimiz, 2024-2025 sezonunda basketbol liglerinde yer almaya hak kazandı. TBL’den BSL’ye yükselen yeşil-kırmızılı takımımız Semt77 Yalovaspor ile uzun yıllar TKBL’de yer alıp hemen hemen her sezon play-off oynayıp Süper Lig’in kapısından dönen turuncu-sarılı ekibimiz HDI Sigorta Yalova VİP, yine yeni sezonda Yalovalı basketbolseverlerin yakın takibinde olacak.

Yalova 90. Yıl tıklım tıklım dolacak..

Öte yandan Yalovalı basketbolseverler, yeni sezonda adeta basketbola doyacaklar. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz Semt77 Yalovaspor’un iç saha maçlarına ev sahipliği yapacak 90. Yıl Spor Salonu, yine tarihi sezonlarından birini yaşayacak. Geçtiğimiz sezon yeşil-kırmızılıların hemen hemen her maçında full çeken 90. Yıl Spor Salonu, 2024-2025 sezonunda da Süper Lig maçlarına ev sahipliği yapmış olacak. Semt77 Yalovaspor’un yanı sıra bu takımımız kadar olmasa da Yalova VİP’in iç saha müsabakaları da ilgiyle izlenecek. Turuncu-sarılıların ev sahipliğini yapacağı karşılaşmaların oynanacağı 90. Yıl Spor Salonu, hafta sonu etkinliklerinde Yalovalın tercih edeceği mekanlardan birisi olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.