yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0208
EURO
38,0116
ALTIN
2.827,90
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

AMBAR STOK TAKİBİ İÇİN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

AMBAR STOK TAKİBİ İÇİN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
12.07.2024 17:15
0
A+
A-
  • Yalova Belediyesi, ambar stok takiplerinin daha sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi amacıyla harcama yetkilileri, görevlendirilmiş taşınır kayıt yetkilileri ve taşınır kontrol yetkililerinin katılımıyla bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Belediyesi Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda, taşınır mal yönetmeliği ve Flex City programı üzerinde yapılan uygulamalar detaylı bir şekilde ele alındı. Yapılan toplantıda ambar stok takiplerinin belediye yönetimi için stratejik önemine vurgu yapıldı.

Hizmet kalitemizi artırmada önemli bir faktör’

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada toplantının önemine vurgu yaptı. Gürel, “Efektif bir malzeme yönetimi, belediyemizin hizmet kalitesini artırmada önemli bir faktördür. Bu doğrultuda, taşınır mal yönetmeliği ve Flex City programı çerçevesinde yapılan düzenlemelerin etkin bir şekilde uygulanması gerekmektedir” dedi. Toplantıda ayrıca, ambar stoklarının düzenli olarak güncellenmesi, malzeme alım süreçlerinin izlenmesi ve denetlenmesi gibi konular üzerinde duruldu. Harcama yetkilileri ve taşınır kayıt kontrol yetkilileri, sorumlulukları doğrultusunda güncel yönetmelik ve uygulama prosedürlerini yakından takip etme gerekliliğine vurgu yaptılar. Yalova Belediyesi yönetimi, ambar stok takibi konusunda şeffaf ve etkin bir yönetim anlayışı benimseyerek, vatandaşların beklentilerine en iyi şekilde yanıt verebilmeyi hedefliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.