yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
27°C
Yalova
27°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Çok Bulutlu
26°C

ETİK KURULU TOPLANDI

ETİK KURULU TOPLANDI
07.07.2024 10:42
0
A+
A-

Yalova Üniversitesi Etik Kurulu’nun dönem sonu toplantısı, Rektör Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vefik Arıca ve etik kurul üyeleri de katılım sağladı.

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Toplantıda, yıl boyunca gerçekleştirilen çalışmalar detaylı bir şekilde değerlendirildi. Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, etik kurulunun önemine vurgu yaparak, üniversitenin akademik ve idari faaliyetlerinde etik kuralların titizlikle uygulanmasının gerekliliğini belirtti. Ayrıca, kurulun yıl içinde yaptığı çalışmaların, üniversitenin saygınlığını ve güvenilirliğini artırmada büyük rol oynadığını ifade etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vefik Arıca ise, etik kurulunun gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve kurula katkı sağlayan tüm üyelerine teşekkür etti. Kurul üyeleri, yıl boyunca karşılaşılan etik konular ve bu konuların çözüm süreçleri hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Toplantıda, gelecek yıl için planlanan çalışmalar ve hedefler de masaya yatırıldı. Etik kurulunun daha etkin bir şekilde çalışabilmesi için yapılacak iyileştirmeler ve yenilikler üzerinde duruldu. Yalova Üniversitesi Etik Kurulu, akademik ve idari süreçlerde etik değerlerin korunmasını ve geliştirilmesini sağlamak amacıyla çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.