yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0020
EURO
38,0357
ALTIN
2.832,30
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

YAZ KUR’AN KURSLARI 1 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR

YAZ KUR’AN KURSLARI 1 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR
23.06.2024 13:06
0
A+
A-
  • Yalova Müftülüğü, 1 Temmuz Pazartesi günü başlayacak olan yaz Kur’an kursları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Çocuklar, bu kurslarda manevi değerleri öğrenip dini bilgilerini pekiştirme fırsatı bulacaklar..

Haber / Zeynep TAŞTAN

Müftülüğün açıklamasına göre, çocuklar yaz Kur’an kurslarında camilerin ve Kur’an kurslarının manevi atmosferini soluyacaklar. Kurslarda çocuklar, abdest, namaz, oruç, zekât ve hac gibi temel ibadetleri daha iyi öğrenecekler. Ayrıca sevgi ve saygı, kardeşlik ve muhabbet, şefkat ve merhamet gibi erdemleri daha iyi kavrayacaklar. Yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma gibi değerleri daha fazla benimseyecekler. İyiyle kötüyü, doğruyla yanlışı, helalle haramı, günahla sevabı birbirinden daha iyi ayırt edebilecekler.

NEŞELİ VE EĞLENCELİ BİR ATMOSFER..

Yalova Müftülüğü, çocukların bu kurslarda neşeli ve eğlenceli bir atmosferde doğru yöntemlerle, ehil ve liyakatli hocalar tarafından sahih dini bilgiyi elde edeceklerini belirtti. Müftülükten yapılan açıklamada, bu kursların çocukların manevi gelişimlerine büyük katkı sağlayacağı vurgulandı. Yalova Müftülüğü, yaz Kur’an kurslarının çocukların dini ve manevi gelişimlerine önemli katkılar sağlayacağını ifade ederken, velilere de çocuklarını bu kurslara göndermeleri yönünde çağrıda bulundu. 1 Temmuz Pazartesi günü başlayacak kurslar için kayıtların devam ettiği ve kurslara katılmak isteyenlerin en yakın cami veya Kur’an kursuna başvurabilecekleri belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.