yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
24°C
Yalova
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
27°C

SABAH VİZİTİNE ÇIKTILAR

SABAH VİZİTİNE ÇIKTILAR
30.05.2024 15:20
0
A+
A-

YOĞUN BAKIM ÜNİTELERİNİ GEZDİLER

  • Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bugün önemli bir ziyaret gerçekleştirildi. İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vefik Arıca ve hastanenin Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç, hastanenin yoğun bakım ünitelerini ziyaret ederek sabah vizitine katıldılar.

Haber / Zeynep TAŞTAN

Ziyaret sırasında sorumlu hekimlerden hastaların durumu hakkında detaylı bilgi alan yöneticilerimiz, tüm hastaları tek tek kontrol etti. Hastaların sağlık durumları, tedavi süreçleri ve genel bakım konularında bilgi alışverişinde bulunan heyet, yoğun bakım ünitelerinin işleyişi ve ihtiyaçları hakkında da değerlendirmelerde bulundu. İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, yoğun bakım ünitelerinin sağlık hizmetleri açısından kritik bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak, “Hastalarımızın en iyi şekilde tedavi edilmesi ve sağlıklarına kavuşması için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Sağlık personelimizin özverili çalışmalarıyla hastalarımıza en yüksek standartlarda hizmet sunmaya devam edeceğiz” dedi.

‘SAĞLIK ALANINDA HER ZAMAN DESTEĞE HAZIRIZ’..

Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vefik Arıca ise yoğun bakım ünitesinde sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesine dikkat çekerek, “Akademik bilgi ve pratik deneyimlerin birleştiği bu ortamda, hastalarımıza en iyi bakımı sunmak için çaba gösteriyoruz. Yalova Üniversitesi olarak sağlık alanında her zaman desteğe hazırız” ifadelerini kullandı. Hastane Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç de ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Yoğun bakım ünitelerimizdeki hastalarımızın durumunu yerinde görmek ve hekimlerimizden bilgi almak, hizmet kalitemizi artırmamız açısından büyük önem taşıyor. Ziyaretin, sağlık hizmetlerimizin daha da iyileştirilmesine katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi. Ziyaret, sağlık personelinin motivasyonunu artırırken, hastalar ve hasta yakınları tarafından da memnuniyetle karşılandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.