yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Çok Bulutlu
27°C
Yalova
27°C
Çok Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

GENÇ YETENEKLER SAHNEYE ÇIKTI

GENÇ YETENEKLER SAHNEYE ÇIKTI
11.05.2024 15:55
0
A+
A-

GRUP HER ŞEYE RAĞMEN MÜZİKSEVERLERLE BULUŞTU

  • Yalova TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yetenekli öğrencileri, Gazi Paşa Caddesi’nde bulunan yerel müzik sahnesinde muhteşem bir konser verdi..

Haber / Esin KAYA

Tamamı öğrencilerden oluşan ve Her Şeye Rağmen adıyla çalışmalarını sürdüren ekip, Yalovalı müzikseverlere birbirinden güzel şarkılarla geniş bir repertuvar sundu. Genç yetenekleri TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idari kadrosu, öğretmenleri, arkadaşları ve yerel halk yalnız bırakmadı. Şarkılar hep birlikte söylendi.

ÖĞRENCİLER SAHNE DENEYİMİ KAZANDI..

TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerini, velilerini ve öğrencilerini bir araya getirerek okul ruhunu güçlendiren bu etkinlik, öğrencilerin sahne deneyimi kazanmalarına ve yeteneklerini sergilemelerine imkan sundu.

EĞİTİMLERİN TAMAMI OKUL BÜNYESİNDE GERÇEKLEŞTİ..

Müzik Öğretmeni Doğan Taban’ın çabalarıyla bir araya gelen öğrenciler, okulun bünyesinde bulunan müzik odasında çalışmalarını gerçekleştirdi. Çok sayıda enstrümanın yer aldığı bu odada, öğrenciler kendi ilgi ve becerilerine uygun olan müzik aletlerini seçerek, Taban’ın öncülüğünde yoğun bir eğitim programından geçti. Taban, öğrencilerin yeteneklerini keşfetmesinde ve müzik aletlerini seçmesinde kendilerine rehberlik etti. Büyük bir özveriyle öğrencilerin öğrenme becerilerini ve gelişimini takip eden Taban, bulduğu her fırsatta ekibi müzik odasında toplayarak onlara çalışmalarını sürdürme imkânı sağladı. Öğrenciler bir yılı aşkın bir süre birlikte eğitim aldı. Okul idaresi bu süreçte Taban’a ve genç yeteneklere elinden gelen her türlü desteği verdi.

‘ÖĞRETMENİMİZİ VE YAVRULARIMIZI TEBRİK EDİYORUM’..

Okul Müdürü Ercan Gökkaya, her zaman olduğu gibi yine öğretmenlerinin ve öğrencilerinin yanındaydı. Konser sonrası söz alarak bir konuşma gerçekleştiren Gökkaya, “Bu güzel konser için öğretmenimizi ve yavrularımızı tebrik ediyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak hep iyi işler yapmanın peşindeyiz. Bu güne kadar da hep bunu gerçekleştirdik. Evlatlarımız birçok farklı etkinlikte başarılar elde etti. İnşallah bu başarılara yenilerini eklemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.